Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Turbina defecta?helppp va rog

FLORINBME

Recommended Posts

Buna ziua si imi cer scuze daca nu postez unde trebuie...am o problema ff grava...aseara s-a auzit la masina un bocanit in timpul mersului..pe la vreo 3 mii de ture..si de atunci "FLUIERA TURBINA" foarte foarte foarte tare si masina nu mai trage,turbina fluiera de mult..dar foarte usor...nu stiu de unde sa incep ca nu stiu unde sa ajung sa-mi spuna cineva ce are masina...ori e turbina e vreun furtun de vaccum...precizez ca masina NU SCOATE FUM. doar se aude un fluierat extrem de tare si nu are putere....niste pareri doar pentru cunoscatori de diessel.va rog.

daca ma poate ajuta cineva astept un telefon va rog.0760 278 646.

Guest Rosoaga

Buna ziua si imi cer scuze daca nu postez unde trebuie...am o problema ff grava...aseara s-a auzit la masina un bocanit in timpul mersului..pe la vreo 3 mii de ture..si de atunci "FLUIERA TURBINA" foarte foarte foarte tare si masina nu mai trage,turbina fluiera de mult..dar foarte usor...nu stiu de unde sa incep ca nu stiu unde sa ajung sa-mi spuna cineva ce are masina...ori e turbina e vreun furtun de vaccum...precizez ca masina NU SCOATE FUM. doar se aude un fluierat extrem de tare si nu are putere....niste pareri doar pentru cunoscatori de diessel.va rog.

daca ma poate ajuta cineva astept un telefon va rog.0760 278 646.

Uitate si tu la furtunele de la intercooler ( am patis si eu ceva de genul asta la e39 530D ) .

niste pareri doar pentru cunoscatori de diessel.va rog.

Exista nspe topice pe aceasta tema unde au postat cunoscatorii de diesel. Citeste / intreaba acolo.

De exemplu aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/100501-s-a-stricat-turbina-bmw-320d-e46-2000/page__hl__turbina+fluiera

Si mai sunt cateva zeci de topice asemanatoare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.