Jump to content

Spalatorie?

23xwe

Recommended Posts

• 11 months later...
UrĂŁsc spĂŁlĂŁtoriile unde sunt angajaĂži de etnie rromĂŁ ca sĂŁ nu discriminez. ScuipĂŁ, danseazĂŁ, ĂŽnjurĂŁ Âşi ĂŽĂži creazĂŁ o stare de silĂŁ instant.

Aceeasi parere am si eu despre astfel de spalatorii, dar nu prea avem alternative.

O spalatorie unde baietii sunt cu bun simt si nu sunt nici de etnie, este in parcajul subteran obor (aripa mosilor) ... insa accesul se face pe baza de cartela ... au si super pret 6 ron spalatul exterior.

Eu caut un loc unde sa o pot spala singur pt. ca vreau sa o curat temeinic de sare pe dedesubt si pe la contraaripi.

PS: intrebarea cu spalatoria cu fisa ramane valabila :blink:

De vreo 6 luni spal la vatra luminoasa , cum vii dinspre obor spre muncii , faci dreapta pe matei voievod si 50m pe stanga . Produse MAFRA , deja am 1 baiat de incredere care mi-o spala , ce-i drept 25 RON int+ext+ceara + 15-20 RON spaga , un total de 40-45 RON . Ma cunoaste si deja mi-o spala circa 2h-2h/30min ...... o face beton .

• 1 month later...
Caut in Bucuresti o spalatorie fara perii(deci exclus cele de la benzinarii), dar care sa posede instalatie de uscare cu curenti de aer, fara lavete ca m-am saturat :blink:

Stie cineva???

Daca DA, rog adresa si recomandari.

Mergi la orice spalatorie, dai cu spuma activa, pleci repede fara sa usuci apa, dai 250km /h, astepti 5 min si e ca noua- zboara tot de pe ea. Sau mergi la o benzinarie. Verifici virful periilor, trebuie sa fie desfacute la capat, si alegi programul 1 cel mai bun. Spalare sasiu e foarte importanta-rulmenti, amortizoare, frine...

Caut in Bucuresti o spalatorie fara perii(deci exclus cele de la benzinarii), dar care sa posede instalatie de uscare cu curenti de aer, fara lavete ca m-am saturat :blink:

Stie cineva???

Daca DA, rog adresa si recomandari.

Mergi la orice spalatorie, dai cu spuma activa, pleci repede fara sa usuci apa, dai 250km /h, astepti 5 min si e ca noua- zboara tot de pe ea. Sau mergi la o benzinarie. Verifici virful periilor, trebuie sa fie desfacute la capat, si alegi programul 1 cel mai bun. Spalare sasiu e foarte importanta-rulmenti, amortizoare, frine...

:) :)

Nu e bine sa speli franele la spalatorie, se pot ovaliza daca apa este rece.

acum m-a interesat personal aceasta problema si un astfel de utilaj (cel cu jeturi, fara perii) se cifreaza la aproximativ 100.000 EURO si asta fara decantoare - putin cam mult pentru un singur "investitor"

pentru comparatie, una "clasica" - 16000 EURO

Astfel ca prima varianta cam pica

Eu o recomand pe cea de la Unirea - Parcare

Edited by 23xwe

• 3 weeks later...

si unde e ED asta?

eu mai nou spal la CICLOP pe mihai bravu (zona piata muncii) in spatele bisericii aleia "moderne" greco-catolice. e un petrom si in spatele lui un service/statie itp/spalatorie. sunt cativa mosi care o spala, sincer merg mai mult de dragul lor, mi-e sila de toate ciorile care nu stiu decat sa faca apropo-uri de spaga si ti-e si sila cand urca in masina ta sa-ti faca interiorul :| astia spala foarte ok, jet de apa si burete cu sampon... nu sunt ei prea grabiti dar ce sa le ceri :blink: