Jump to content

M3 Accident pe Panduri

Laur

Recommended Posts

service-urile romanesti au avansat mult. au o masinarie cu care indreapta si lonjeroane strambe si altceva. o masinarie cu multe brate cu care trag de partile sasiului. asa ca nu vad de ce nu se va putea repara M3-ul ala sa mearga ca inainte. putin conteaza ca a fost lovit daca nu se simte nimic cand merge. doar nu credeti ca la AB il vopsesc si ii pun rotile si ii da drumul pe drum. chiar si 1mm daca e stramb ceva pe acolo trebuie reparat ca altfel merge ca un camion rasturnat , de zici ca merge de-a latul.

service-urile romanesti au avansat mult. au o masinarie cu care indreapta si lonjeroane strambe si altceva. o masinarie cu multe brate cu care trag de partile sasiului. asa ca nu vad de ce nu se va putea repara M3-ul ala sa mearga ca inainte. putin conteaza ca a fost lovit daca nu se simte nimic cand merge. doar nu credeti ca la AB il vopsesc si ii pun rotile si ii da drumul pe drum. chiar si 1mm daca e stramb ceva pe acolo trebuie reparat ca altfel merge ca un camion rasturnat , de zici ca merge de-a latul.

196081[/snapback]

Ar fi frumos sa fie asa.... :blink: :)

• 2 months later...
Tocmai s-a intamplat...Dupa un slalom nebunesc, cu cauciucuri de vara, pe mazga de pe jos...baietasul cu M3 a intrat intr-o Altee parcata in scuar...

Pacat de masina asta...Dupa M3 plang...evident

Calitatea pozelor...N73 atata poate seara.

Oricum impresionata desfasurare de fortze ale autoritatilor locale...Politie rutiera, Pompieri, descarcerare, doua salvari, o masina de la primarie si o Politie de siguranta si incredere

Am mai vazut oameni care faceau poze, poate mai apar cateva...

Il stie cineva pe owner???

177863[/snapback]

DA, il stiu eu...Bicione i se spune...oricum masina era belea...pacat de ea...era smg marfa...:blink:

si eu le-am pus pe masina dar nu-mi plac.modelel inca se mai fabrica la rh.

mai caut...

merci de pareri!

203563[/snapback]

DA, il stiu eu...Bicione i se spune...oricum masina era belea...pacat de ea...era smg marfa...:blink:

225108[/snapback]

Nu crezi ca e cam invechit subiectul ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.