Jump to content

Cine are de pe aici M3 e30? original

aleXpeed

Recommended Posts

ca sa nu crezi ca vorbesc din carti, eu am mers cu un e30 m3 ( multumesc lui andrei pe aceasta cale - care oricum nu citeste acest topic ) si vreau sa iti spun ca nu are nici un fel de "treaba" cu cele noi...in primul rand nu are electronica ( esp, dsc, asc+t sau cum vrei tu s-o numesti...) nu are buton M ca sa dai 400 sau 507 cai ....nu are briz briz-uri...e o masina cinstita....si atat...

vezi tu diferenta intre un m3 si un e30 cu alt motor , e ca un m3 nu are decat usile si geamurile si bordul la fel ,in rest fiecare componenta a suspensiei,franelor,directiei...totul este schimbat sau imbunatatit....deci nu prea are treaba cu un e30 normal....si e vorba de feeling nu de 321 de cai....si apreciez si o integrale si un subaru ( vezi ca am alt topic unde am o dilema vizavi de un nou proiect )....si nu vorbesc din carti...ci din suflet !!!

si aici e diferenta !!!

sunt indragostit iremediabil de e30 m3, si cand voi avea destui bani o sa imi iau unul....( a...si o carrera 2 , si un CX ... )

ca sa nu crezi ca vorbesc din carti, eu am mers cu un e30 m3 ( multumesc lui andrei pe aceasta cale - care oricum nu citeste acest topic ) si vreau sa iti spun ca nu are nici un fel de "treaba" cu cele noi...in primul rand nu are electronica ( esp, dsc, asc+t sau cum vrei tu s-o numesti...) nu are buton M ca sa dai 400 sau 507 cai ....nu are briz briz-uri...e o masina cinstita....si atat...

vezi tu diferenta intre un m3 si un e30 cu alt motor , e ca un m3 nu are decat usile si geamurile si bordul la fel ,in rest fiecare componenta a suspensiei,franelor,directiei...totul este schimbat sau imbunatatit....deci nu prea are treaba cu un e30 normal....si e vorba de feeling nu de 321 de cai....si apreciez si o integrale si un subaru ( vezi ca am alt topic unde am o dilema vizavi de un nou proiect )....si nu vorbesc din carti...ci din suflet !!!

si aici e diferenta !!!

sunt indragostit iremediabil de e30 m3, si cand voi avea destui bani o sa imi iau unul....( a...si o carrera 2 , si un CX ... )

pozele erau facute la o nunta...scuze de claritate

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am o mare dilema.... Te declari un mare fan M3 e30 pe care "sigur" l-ai condus sau ai avut sau iti doresti sa ai dar din semnatura ta vad un renault megane 1.5 dci , un opel monza DUAL RAM - under re/construction , si un bmw 530d individual

Nici renault si nici opel n-au nici o treaba cu BMW-ul din nici un punct de vedere iar cand trecem la bmw.... Stupoare.... Un motor diesel...

Vad ce mult apreciezi motoarele pe benzina si in special M-urile...

Stii care e diferenta dintre noi ? Mie-mi place E36 "tiganesc" cum ii spuneti voi foarte ingrijit si pe care-l iubesc cu un motor satisfacator de aproape 200 de cai ...Coupe

Tu te rupi dupa M3 E30 si ti-ai luat Renault.... Cel putin eu am consecventa

Te pup

Presupun ca aici esti tu la un botez...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm.../BMW_M3_E30.jpg

Tu la distractie cu baietii...

http://www.myevo.com/Alex_M3.jpg

Si... Tu cu frumoasa ta logodnica...

http://i224.photobucket.com/albums/dd196/d...1967/final1.jpg

Edited by the_rifle

m-ai rupt cu poza aia cu logodnica :twoup:

eu personal nu consider e36 tiganesc si nu cred ca e cineva pe aici care sa-l considere asa. din pacate e36 a devenit accesibil pt anumite categorii de oameni si a intrat exact in perioada in care intrase si ursul acum cati-va ani. daca tu ai un e36 deosebit cu motor de 2500 e treaba ta, dar din pacate acuma incep sa apara si categoria de e36 tiganite din abundenta. e30 a inceput sa iasa din faza asta deoarece pt aceasi categorie care isi cumpara acuma e36 masina nu mai e valabila. e veche. in schimb am inceput sa oberv cati-va ursi foarte ingrijiti si cat mai originali si neaparat cu paket-m. ursii cu schimbatori momo si huse rosii au inceput incet incet sa dispara. pot sa enumar cati-va ursi care m-au impresionat. unul rosu pe titulescu in 4 usi - o masina de exceptie. un urs coupe m-paket galben prin zona moghioros, si multi alti care i-am vazut prin trafic si i-am admirat.

nu cred ca a fi fan inseamna neaparat sa deti un urs. eu am avut 3 tentative esuate de a-mi cumpara unul cand eram mai tanar (18-20 ani) dar nu am reusit ca nu aveam bani suficienti. acuma sincer nu cred ca o sa-mi iau unul prea curand probabil din acelasi motiv pt care si altii care ar dori unul nu isi iau. e impractic sa ti o masina pt duminici in fata blocului si e improbabil sa mai ai si grija de ea cum trebuie. daca locuiam la curte si aveam garaj aveam urs mai mult ca sigur.

eu zic ca discutia a denaturat mult .. parca era vorba de m3 e30 nu? de unde a aparut discutia asta despre e36?

probabil din cauza ca si rifle ca mai toti romanii nu au cultul masinilor clasice...

de ce la noi pe strada nu vad si eu o tipa intr-un mini clasic? de ce nu vad un chevrolet camaro din anii 60-70, de ce nu vad o vechitura de mercedes SL? ...

probabil merita mai mult sa ne luam toti Q7 alb si sa ne masuram lantul de la gat la semafoare..

bafta (m-am dezabonat)

Am o mare dilema.... Te declari un mare fan M3 e30 pe care "sigur" l-ai condus sau ai avut sau iti doresti sa ai dar din semnatura ta vad un renault megane 1.5 dci , un opel monza DUAL RAM - under re/construction , si un bmw 530d individual

Nici renault si nici opel n-au nici o treaba cu BMW-ul din nici un punct de vedere iar cand trecem la bmw.... Stupoare.... Un motor diesel...

Vad ce mult apreciezi motoarele pe benzina si in special M-urile...

Stii care e diferenta dintre noi ? Mie-mi place E36 "tiganesc" cum ii spuneti voi foarte ingrijit si pe care-l iubesc cu un motor satisfacator de aproape 200 de cai ...Coupe

Tu te rupi dupa M3 E30 si ti-ai luat Renault.... Cel putin eu am consecventa

Te pup

Presupun ca aici esti tu la un botez...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm.../BMW_M3_E30.jpg

Tu la distractie cu baietii...

http://www.myevo.com/Alex_M3.jpg

Si... Tu cu frumoasa ta logodnica...

http://i224.photobucket.com/albums/dd196/d...1967/final1.jpg

1. megane-ul e de la firma

2. opelul monza are motor DUAL RAM si este o masina clasica ... nu e un opel normal

3. la momentul respectiv un 530d individual a fost ce mi-am permis ( care costa "un pic" mai mult ca zecile de 5-uri de 10 000 de pe net )

4. nu ma intereseaza daca ma crezi TU sau nu, ca eu am condus m3-ului lui andrei... ( cand il avea edwin am luat legatura cu el, dar nu imi permiteam o masina de 12.000 doar de weekend )

5. cred ca ai depasit limita bunului simt ...

1. megane-ul e de la firma

2. opelul monza are motor DUAL RAM si este o masina clasica ... nu e un opel normal

3. la momentul respectiv un 530d individual a fost ce mi-am permis ( care costa "un pic" mai mult ca zecile de 5-uri de 10 000 de pe net )

4. nu ma intereseaza daca ma crezi TU sau nu, ca eu am condus m3-ului lui andrei... ( cand il avea edwin am luat legatura cu el, dar nu imi permiteam o masina de 12.000 doar de weekend )

5. cred ca ai depasit limita bunului simt ...

Extraordinar.... Si te-ai gandit tu sa-mi faci morala...

Te astept sa ma tragi de.... urechi ( sau de ce vrei tu... de par de pilda...)

Oricum nu trebuie sa te justifici fata de mine... Faptul ca o faci inseamna ca-mi porti un mare respect...

Merci bemol

Edited by the_rifle

• 1 month later...
Am un e36 (nu este m3) inmatriculat in romania (masina a fost adusa din '98 si acum un an jumate am luat-o de la un prieten). De jumatate de an s-a umplut de e36 din ce in ce mai tiganite (detest e36 coupe rosu cu geamuri fumurii si oglinzi cromate). As da masina dar nu pentru un e30 pentru ca prefer o masina de zi cu zi mai comoda si mai noua. Daca e sa o dau as lua probabil un e46. E30'ul este mai frumos, e o masina mult mai reusita decat e46 dar... nu mai este o masina practica. E30 este masina ideala de weekend (nu m-ar deranja nici un 635 CSI :twoup: )