Jump to content

X3 sau ce?

fbdcnt

Recommended Posts

mai am un x3 al nevesti-mii de care vreau sa scap si pa bmw, din motive de fiabilitate. problema e ca nu stiu ce sa iau in loc, q5 si glk sunt vechi si obosite, altceva cu vino-ncoa nu am vazut, parca ford kuga arata interesant dar si ala e vechi. rav4 e f bun ca masina dar e mic rau pt 2 copii, troace, chestii. vad ca iese un nou crv, ala vechi era cocosat rau, vai de capul lui. asta noi vad ca i-au umflat botul si i-au pus spate de suv volvo. in interior ceasuri de mercedes si scaune de audi, arata binisor. alte idei? mai scot vreunii ceva suv sau van mid-size?

Mazda CX5 arata ok si am vazut ca are reviewuri bune

m-am uitat si mi se pare ca arata mai rau decat modelul anterior, iar botul lung in fata in consola la masini, ca la alea americane de balangane non-stop nu-mi place defel.

http://www.digitaltrends.com/cars/2013-mazda-cx-5-review/

Duster.

asta e o optiune de luat in seama pt buget redus. am vrut sa iau unul sa umblu cu el iarna. un prieten a luat niva din bulgaria strict pt nameti si porcaria din bucuresti.

lodgy, am vazut cateva in oras, sunt chiar imense

nu de astea ma, premium sau pe aproape. ceva gen fordul ala de il fac aici dar mai mare, ala e mic rau. si s-max e cam mic.

Mitsu Outlander asta nou, a destul de fain si la buget achizitie si intretinere, chiar si ASX. Daca mai ai Cayenne-ul, banuiesc ca nu iti trebuie ceva asemanator.

Bine, misto e si Infinity, insa mi se pare exagerat de scump, banuiesc ca nu e ce cauti.

sorento aia e ceva infiorator.

Edited by Pole

Wow. Nu stiam de noul Santa Fe. Chiar e mega misto. Peste Sorento. Iar la fiabilitate e mega strong. Am unul din 2007 full, diesel, automat, luat nou, acum are 140k km. Am schimbat bateria, filtre+ulei si 2 capete de bara. In rest, apa,paie si bataie.
  • Like 1

Mitsu Outlander asta nou, a destul de fain si la buget achizitie si intretinere, chiar si ASX. Daca mai ai Cayenne-ul, banuiesc ca nu iti trebuie ceva asemanator.

e pt nevasta-mea vreau sa scap de x3, cat mi-au placut mie bmw-urile ca de 20 de ani alte masini n-am prea avut acum le urasc.

si mitsu asta pare ok.

am cayenne-ul dar circul cu fiesta. mori de ras. e f misto in oras.

p.s. am doi prieteni cu santa fe care isi puteau permite orice altceva si ii luam la misto. treaba e ca masinile alea nu au vazut service-ul vreodata.

Edited by fbdcnt

Range rover sport....mult mai mare decat ultimul si mult mai frumos parerea mea..

am vrut sa-l iau pt mine si am luat cayenne. e greu ca un porc si lesinat. in plus nejustificat de scump.

touareg arata cel mai upscale. stiu insa ca e f greu si necesita motor mare. as vrea ceva 2.0d automatic. am sa verific ce motorizari au.

Edited by fbdcnt

Un coleg are CRV 2.0 benzina. 3 ani si 80k km - 2 becuri arse in proiectoare, amandoua in acelasi timp :). Daca il iei pt sotie, merge mai mult in oras, asta e alegerea. Consum 11-12 in oras si 8-8.5 afara. Revizii la 20k km, nu foarte scumpe. Foarte fiabila.

da exact asa, si eu ma gandisem la crv dar diesel.