Jump to content

X3 sau ce?

fbdcnt

Recommended Posts

2.0 tdi pentru oras nu e tocmai ok..... consuma aproximativ cat un benzinar

daca o iei de noua si nu doresti sa o pastrezi mai mult de 100mii, atunci cred ca te-ai bucura mai mult de 2.0 tfsi

se mai face lada niva noua ? am mers cu una model mai vechi pe munte...... superba masina in ceea ce priveste mobilitatea si fara inhibitii :)

Edited by RobyS

BucureÂşti

2.0tdi 10

2.0tsi 15

La drum lung regulamentar cât de cât, destul de interesant, diesel vreo 6, benzina vreo 8. E foarte economic benzinarul vag.

TotuÂşi nu e aÂşa plĂŁcut tdi pentru oraÂş Âşi distanĂže mici.

Edited by c6t9

asa este, toate dieselurile de 2l sunt cam plate, in special la cutia manuala unde schimbi tot imediat ce ai plecat de pe loc si apoi te culci. automatele aste noi cu multe rapoarte sunt bune, parca nici n-ai avea trepte. tfsi ala sunt sigur ca merge bine dar nu e ideea mea de masina e oras. caut ceva de tarat zilnic drumuri scurte in aglomeratie si care sa nu fie meschin fara a aspira la ceva super lux. e si un 1.8 tfsi care mi s-a oferit. l-a avut un prieten ii consuma 16 in oras pe passat, daca o fi acelasi motor. treaba e ca nici un 2l indiferent cate turbine ii pui nu e 3l. am avut 525 x-D asta nou, fugea el dar parca tot cumva anemic, nu avea suflul unui 3l nici macar din ala mai vechi, cu aceeasi putere, 218 sau cat era. daca nu era diferenta asta enorma la impozit - de peste 10 ori, luam 3l. altfel la consum ZERO economie, fiesta 1.2 benzina, cayenne 3l diesel, bmw x3 2.0da - toate 10 in oras 9 afara. Edited by fbdcnt

asa este dar nu vezi ca n-ai ce lua? sunt fie vechi, fie urate.

transmite lui taica-tu la multi ani din partea mea. si tie la fel bineinteles. poate veniti impreuna pe la mine cand aveti treaba pe aici. nu l-am vazut de mult.

Ms la fel. O sa i transmit. Zilele astea se tot uita si el de un suv si s a oprit la X5, evident.

Zic sa iei 320xda.

sa nu ia acum x5 sa astepte cateva luni ca iese un nou model. in rest o sa vad, sincer obiectiv vorbind cred ca e mai bun 320 x-D decat a5 doar fata, in plus a5 are 5 ani sau cat are, 320-ul e nou ca model. ma rog vorba sa fie ca si a5 a avut facelift in 2012 dar nu stiu in ce a constat pentru ca nu le cunosc. inclin catre a5 totusi sa mai incerc si altceva. daca o fi sa ma intorc la bmw ma intorc si gata. asta la berline, la suv mare cayenne e mai misto decat x5/x6. o sa vedem, sa fim sanatosi sa avem de unde pierde cum zice un prieten. Edited by fbdcnt

mai am un x3 al nevesti-mii de care vreau sa scap si pa bmw, din motive de fiabilitate. problema e ca nu stiu ce sa iau in loc, q5 si glk sunt vechi si obosite, altceva cu vino-ncoa nu am vazut, parca ford kuga arata interesant dar si ala e vechi. rav4 e f bun ca masina dar e mic rau pt 2 copii, troace, chestii. vad ca iese un nou crv, ala vechi era cocosat rau, vai de capul lui. asta noi vad ca i-au umflat botul si i-au pus spate de suv volvo. in interior ceasuri de mercedes si scaune de audi, arata binisor. alte idei? mai scot vreunii ceva suv sau van mid-size?

ce probleme de fiabilitate ai la x3? cu cat vrei sa il vinzi?

Eu 328i F30 cu m pack. Are un consum decent in minunata noastrĂŁ capitala pe modul eco pro, Ăâşinuta de drum excelenta, rezerva mare de putere, sound, feeling si cam tot ce vrei. Am avut ocazia sa merg cu un 328i sport line si mi s-a pĂŁrut pur si simplu altceva

portbagajul la a5 sportback daca v-ati uitat are un haion care descopera o suprafata foarte mare, deci nu te bagi ca intr-o gaura in portbagaj, asezi de sus in jos, asta e un mare avantaj pt un stroller si ate troace. ce imi place si nu-mi place sunt usile fara rama, sigur ca sunt de efect dar iarna e tragedie cu ele, daca ai chiciura pe masina nu mai intri pt ca trebuie sa coboare geamul putin pt a dechide usa, unde mai pui ca la bmw si nu la unul ci la vreo 3, vesnic sistemul ala avea probleme, vesnic resoftam. cand atingi clanta trebuie sa coboare geamul cca 1 cm. nu stiu daca audi are problema asta.

glk merge f bine de mers, l-am incercat. treaba e ca e urat cu spme si inerior si exterior si la fel cu toate suv-urile mercedes zici ca e dric.

sa asteptam ziua de 3 sa vedem cum dau la pace cu dealerii. eu rational inclin spre bmw dar afectiv spre audi. cum dupa ratiune ma ghidez arareori probabil va fi audi.

Edited by fbdcnt