Jump to content

M3 E30 supraevaluat?

cat

Recommended Posts

E30 M3 este masina pe care doresc sa o achizitionez dupa caderea taxei de prima inmatriculare.

nu vreau sa comentez performantele si feeling-ul ci pretul masinii.

caut cam de o luna masina asta in DE si nu reusesc sa gasesc una in stare buna sub 15000 euro :blink:

acum un an in urma gasisem si la 7 mii. sa fie o conspiratie? :)

nu stiu daca merita masina asta 15- 17 mii euro. 194 - 215 cp, eventual aircon, piele si cam atat.

desi imi doresc f mult masina asta, ma gandesc ca la banii astia as putea lua un Lotus Elise pt acelasi scop in care as fi luat M3-ul - FOR FUN.

amandoua masinile sunt rare, cel putin la noi, si beneficiaza deja de imaginea de "icon".

desi e putin prematura problema, datorita taxei nesimtite, as vrea sa ma decid in viitorul apropiat .

pareri?

pe mobile.de incep de la 9000 :blink:  - 220 000 km.

cele care sunt mai ok sunt pe la 15000 euro. parca au inebunit nemtii !

178219[/snapback]

Foarte ciudat ! Si sa stii ca nu e singura masina scumpa de la nemti , toate au inceput sa o ia razna , sa creasca preturile in nesimtire ! Acu ceva vreme un amic de-al meu a preferat sa ia de la noi un seria 3 din 2003 de la BAVARIA , decat sa isi aduca de afara ,a salvat vreo 600-700 euro pe absolut acelasi optiuni si aceiasi masina , plus ca aici a avut garantie de la bavaria !

posibil sa profite de intrarea Ro si Bulgariei in UE.Ne supraestimeaza puterea de cumparare si se gandesc ca noi o sa cumparam tot ca lacustele si d-aia au saltat preturile.

178237[/snapback]

si eu merg pe ideea asta... majoritatea Autohausurilor sunt detinute de turci care profita de situatie... nu cred ca mai sunt multe e30 de vanzare la particulari pentru ca cine a tinut un e30 M3 pana acum nu cred ca-l vinde dupa atatia ani pentru un pumn de Euroi cu care oricum nu mai face nimic...

cum sa fie frate 320is ... scria mare pe motor mpower si recunosc motorul de M .

178392[/snapback]

320is in caz ca nu stiai are motorul de m3 de 2l si 192 cai.. si scrie M POWER pe el..

mai multe detalii aici http://www.bmwmregistry.com/model_faq.php?id=10

The two-liter S14 engine in the E30 320is is essentially identical to the 2,302cc version found in the E30 M3 except for its shorter stroke (72.6mm versus 84mm) that yields an overall displacement of 1,990cc :blink:

imi amintesc de mine acum multi ani!

eu am cautat aprox 5 ani masina asta. am optat sa iau o masina in stare cat mai apropiata de cea originala. a "doua" zi, mai precis dupa 190km parcursi cu ea, am cumparat piese pt motor in valoare de 3.500euro.

e destul de dificil sa mai gasesti masina asta -E30-in asa o conditie incat cand mergi cu seria la BMW sa iti iei o piesa si sa o pui sus fara probleme.

cand iei asa o masina trebuie sa te astepti la orice si mai ales la costuri de intretinere maricele.