Jump to content

Presuri cauciuc seria 1

dumi_id

Recommended Posts

Salut,

Ma intereseaza un set de presuri din cauciuc pentru masina din semnatura (E87), de fapt doar cele din fata. Dar sa fie numai cauciuc, acum am presurile OE dar cel de la sofer are o insertie de textil care iarna se imbiba cu apa si ramane asa pana in primavara. Ma enerveaza la culmea :pinch:

Si eu am presuri originale doar din textil si am achizitionat de pe okazii.ro un set din cauciuc ( Petex ) de foarte buna calitate si pe formatul original . Au costat 100 lei si le-am primit in aceeasi zi ( magazinul este din Bucuresti ) . Caut imediat detalii si ti le dau pe PM.

• 2 weeks later...
Poti pune, de ce nu? E chiar indicat iarna sa stai cu 205 intrucat balonul e sensibil mai mare, favorizand trecerea prin zapada mai inalta. Eu cu 195/55/16 Nokian WR G2 pe toate 4 asta iarna am ramas de cateva ori suspendat aici in Focsani insa nu datorita anvelopelor ci datorita garzii la sol mica.

Poti pune, de ce nu? E chiar indicat iarna sa stai cu 205 intrucat balonul e sensibil mai mare, favorizand trecerea prin zapada mai inalta. Eu cu 195/55/16 Nokian WR G2 pe toate 4 asta iarna am ramas de cateva ori suspendat aici in Focsani insa nu datorita anvelopelor ci datorita garzii la sol mica.

am inteles, mersi mult de raspuns

daca tot suntem la capitolul presuri de cauciuc, si pe mine m-ar interesa un set pentru E90 sedan. Presupun ca nu sunt diferente intre motorizari/caroserie in legt cu presurile! As vrea si eu site ceva pentru cei care au zis ca si-au cumparat de acolo! Merci!

• 1 month later...

Si eu caut

Am gasit asa ceva:

http://rimimg.ro/autoshop/presuri-covorase-cauciuc-auto-bmw/159-covorase-cauciuc-bmw-1-e87-5usi.html

Imi plac astea ca au "rama" de jur-imprejur,utila,mai ales pt apa(zapada).Numai ca sunt din Timisoara,momentan nu doream sa mai iau in calcul si curier.In Bucuresti,nu gasesc ceva asemanator?

Eu am cumparat de la ei acum 3 ani presuri si sunt intr-o stare impecabila, stii vorba dai un ban dar stai in fata :rolleyes:

Si eu caut

Am gasit asa ceva:

http://rimimg.ro/autoshop/presuri-covorase-cauciuc-auto-bmw/159-covorase-cauciuc-bmw-1-e87-5usi.html

Imi plac astea ca au "rama" de jur-imprejur,utila,mai ales pt apa(zapada).Numai ca sunt din Timisoara,momentan nu doream sa mai iau in calcul si curier.In Bucuresti,nu gasesc ceva asemanator?

Sunt foarte proaste presurile! Am avut si eu acelasi set pt E90, iar cel de la sofer s-a gaurit dupa ~1an, si nu poate fi comandat separat. Le-am aruncat si-am pus originale.

Pai sa stii ca e o problema asta.

La masina de servici(un logan) am avut f asemanatoare daca nu chiar identice,ala de la sofer tot dupa 1 an s-a facut praf sub piciorul drept(de la atata frecus),celelalte sunt ok(deh!)

Acum am unele bunicele,cauciuc f gros dar flexibil insa nu au acele "margini" care sa retina apa(+pe dedesubtul lor sunt cele textile).Si am mai vazut o groaza de alte modele asa.

Iar varianta cu presuri textile...e pt doamne poate care conduc cu papuci pufosi ceva... :D

3 variante..si toate proaste?

Parca as incerca macar un set din asta cu "margine".Nu folosesc masina zilnic,poate or tine mai mult de 1 an :(