Jump to content

volan cu comenzi peste volan fara

vlupu

Recommended Posts

exista 530 din 2002 car nu are comenzi pe volan????????? :blink:

178282[/snapback]

Si inca cate. :)

Trebuie sa cumperi un set de cabluri de la reprezentanta.

Eu am avut un E46 la care probabil dupa un accident, i s-a pus volan cu comenzi, dar nu erau legate. Mi-am cumparat un set de cabluri, o sa caut codul de piesa original, si o sa ti-l dau. Parca 12 euro am dat. E destul de simplu de montat, era un tutorial pe forum.

Codul este 61.12.0.016.012

L-am primit de la un tip de pe e46fanatics.

19.5 euro am dat pe cablu, am gasit topicul:

http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=294458

Si aici ai tutorialul ca sa iti montezi comenzile:

http://www.angelfire.com/myband2/ds/3543en.pdf

178286[/snapback]

esti baiat de treaba wlf, mai ajutat f mult .si anul trecut am aflat niste lucruri care mi au recuperat mult timp.poate o sa am drum prin cluj sa ne intalnim sa fac o cinste.

cablul respectiv cred ca il am pe un e39 care avea comenzi si pe care l dezmembrez.

multumesc

Nu stiu ce sa zic, dar ca sa ajungi acum la mine, tre sa iei avionul. :blink:

178293[/snapback]

pe unde esti?

la e39 cred ca difera firele alea.am sa vad maine cand ma duc la masina lovita sa vad cum vin firele.

dar ma gandesc ca daca se poate la e46 se poate si la e39

La reprezentanta nu am rezolvat nimic exact cum ma asteptam.

La mine pe masina mufa are 6 fire iar cea de pe care am luat volanul are 9 fire.Am reusit sa iau instalatia cu 9 fire si peste cateva zile ma duc la un electrician sa vad daca se poate rezolva ceva.

178568[/snapback]

nici eu nu am ajuns azi la masina sa vad cate fire am.dar sper sa am 9.

sau mai trebuiesc si celelalte cablaje.si ce anume mai este necesar ca sa am comenzi pe volan.functionabile,ca buntoane pot sa pun o mie.

178270[/snapback]

eu m am gandit in felul urmator in cazul meu(bmw 530xd e60)

am un volan sport care se potriveste pe e60 fabricat pina in 09.2005.al meu e facut dupa.iau mufele de pe volanul din masina si le mut la volanul celalat.la capatul mufelor stau si la un volan si la celalalt un airbag si acelesi comenzi.se poate asa?

eu m am gandit in felul urmator in cazul meu(bmw 530xd e60)

am un volan sport care se potriveste pe e60 fabricat pina in 09.2005.al meu e facut dupa.iau mufele de pe volanul din masina si le mut la volanul celalat.la capatul mufelor stau si la un volan si la celalalt un airbag si acelesi comenzi.se poate asa?

181483[/snapback]

asa este.am verificat azi.se poate.am pastrat cablajele(pt comenzi) de la cel vechi iar airbag urile au mufe identice

asa este.am verificat azi.se poate.am pastrat cablajele(pt comenzi) de la cel vechi iar airbag urile au mufe identice

181728[/snapback]

cred ca la claxon firele trebuiesc inversate din cate mai tin eu minte

daca o sa claxoneze incontinuu sa inversezi firele dar nu mai stiu sigur daca la e60 se facea treba a asta