Jump to content

nu merge angel eyes din fabrica

Recommended Posts

Am inteles ca e 320, e90 dar LCI? sau NoLCI? difera, plus ca nu inteleg cum adica din fabrica nu merge?

este fabricatie 09.2005, deci este nonLCI banuiesc, adica nu le-am pus eu, sunt venite din fabrica!

adica ele au mers si s/au ars, dar toate, nu functioneaza niciunul

Ti se aprinde martor in bord ?! Daca ar fi becurile arse ar trebui sa se aprinda martor in bord, asa este normal. Bineinteles ca se poate rescrie FRM-ul (modulul de lumini) si asa se poate seta sa nu verifice daca pozitia (becurile angel-eye) este defecta sau nu.

Esti sigur ca sunt faruri originale ? Exista mai multe faruri after-market pentru E90 cu angel-eye/xenon, etc.

Poti sa vezi daca sunt faruri originale daca deschizi capota si te uiti la partea superioara: va trebui sa gasesti abtibild cu BMW si ZKW - este marca farurilor originale cu xenon fabricate pentru E90. Farul original de E90 cu xenon si angel-eye este cu lupa. Celalalt fara xenon, nu are lupa si este fabricat de Valeo.

Ti se aprinde martor in bord ?! Daca ar fi becurile arse ar trebui sa se aprinda martor in bord, asa este normal. Bineinteles ca se poate rescrie FRM-ul (modulul de lumini) si asa se poate seta sa nu verifice daca pozitia (becurile angel-eye) este defecta sau nu.

Esti sigur ca sunt faruri originale ? Exista mai multe faruri after-market pentru E90 cu angel-eye/xenon, etc.

Poti sa vezi daca sunt faruri originale daca deschizi capota si te uiti la partea superioara: va trebui sa gasesti abtibild cu BMW si ZKW - este marca farurilor originale cu xenon fabricate pentru E90. Farul original de E90 cu xenon si angel-eye este cu lupa. Celalalt fara xenon, nu are lupa si este fabricat de Valeo.

da sunt faruri originale si bineinteles ca mi se aprinde senzorul in bord! ideea e ca am sunt azi si mi-au cerut 2 mil pe doua becuri, ceea ce mi se pare prea de tot!

Te pricepi sa dai o roata jos si contra-aripa?

Daca da, iti dau eu 2 becuri dar tre sa ti le schimbi singur.

Intai sa ma uit daca mai am vre-unul in masina. Eu le-am luat cu 100 lei / 10 bucati, philips. [doar becul]

Daca vrei sa iti cumperi de la grozadan sau reprezentanta, ei iti vand becul cu tot cu oglinda.