Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

525 D Touring 13/12/2001

Hila

Recommended Posts

Se vinde 525 D touring, momentan 300.000 km, masina a fost de cateva ori pe la reprezentanta in afara tari, eu o am din 2006 septembrie, inmatriculata cu taxa platita in 2007, marea majoritate a km sunt facuti in afara tari, autostrada, ce pot spune e ca se gaseste in stare buna estetic , mici zgarieturi pe capota de la pietricele, probleme grave nu am avut, de curand am schimbat releu alternator, bateria de 2 ani, tot ce inseamna pe la directie, tampoane motor, filtre, uleiuri, toate au fost oem in general. Discuri frana pe fata noi cu placute de 8000km.

Masina se poate vede pe pagina de farcebook si aici in semnatura, topicul de prezentare nu mai este asa actualizat datorita lipsei de timp.

Masina se poate vede in perioada sarbatorilor 20 dec-5 ian in Focsani sau Bucuresti .

Pret 4000 euro discutabil !

Poze FOTO, FOTO 2

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.