Jump to content

Bmw 330 Ci din 2002

Smiley89

Recommended Posts

Salutare oameni buni,de astazi fac si io parte din clubu vostru;) dupa ce am postat acum cateva luni 2 topicuri in legatura cu ce masina sa imi aleg si ce motorizare am gasit si io in sfarsit masina care sa imi placa si prin buna`vointza alor mei de astazi conduc masina ale carei poze o sa le pun mai jos...vorba vine conduc ca pe 16.02 fac 18 ani deci mai am vreo luna..da stau si ma uit la ea in curte...

post-2710-1168857993_thumb.jpg

post-2710-1168858009_thumb.jpg

post-2710-1168858022_thumb.jpg

post-2710-1168858038_thumb.jpg

post-2710-1168858052_thumb.jpg

post-2710-1168858070_thumb.jpg

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pret: 18,000 EURO An fabricatie: 2002 Carburant: Benzina

Rulaj: 115,000 km Capacitate: 2,996 cmc Putere: 231 CP

Dotari:

CUTIE STEPTRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ;Trapa : PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA;

OPTIUNI:JANTE OZ SUPERTURISMO GT 17, PARKTRONIC,SENZOR PLOAIE+PARCARE,VOLAN SPORT CU COMENZI,SCAUNE SPORT+3 MEMORII,TOBA FINALA SPORT,ADMISIE DIRECTA DE AER CARBON BMC,CHIPTUNING .PUTEREA ESTE +260CP

Pret: 18,000 EURO  An fabricatie: 2002  Carburant: Benzina 

Rulaj: 115,000 km  Capacitate: 2,996 cmc  Putere: 231 CP 

Dotari: 

CUTIE STEPTRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ;Trapa : PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA;

OPTIUNI:JANTE OZ SUPERTURISMO GT 17, PARKTRONIC,SENZOR PLOAIE+PARCARE,VOLAN SPORT CU COMENZI,SCAUNE SPORT+3 MEMORII,TOBA FINALA SPORT,ADMISIE DIRECTA DE AER CARBON BMC,CHIPTUNING .PUTEREA ESTE +260CP

178442[/snapback]

Superba, cred ca e tot ce-ti poti dorii de la o masina

bine ar mai fi trapa, dar este tare masina si fara.

bravo buna alegere, sa ai parte de ea cat mai multi Km.

Nu iti strica nimeni bucuria... incearca sa te uiti la niste accidente destul de dure pana sa iei carnet care sa iti taie din elanul celor 18 ani pe care ii vei implini.  :blink:  Oricum dupa cum ti-am spus ... fara incidente pustiule si sa ne auzim sanatosi si la batranete.  :)

178447[/snapback]

frate iti multumesc mult de urari..credema ca un prieten de`al meu a facut vineri seara accident ..a furat masina lu taicaso si a omorat 5 oameni intru cielo..nu vreau sa ajung si io la fel..tare`mi e teama

va rog io macar nu ma criticati acu cateva zile sa imi stricati si mie bucuria..stiu ca sunt multi cai si o masina periculoasa...am avut si motocicleta inainte si nu am exagerat cu ea

178443[/snapback]

nu te critica nimeni, masina e spectaculoasa si are si putini Km, ideea e ca mai bine cateva vorbe pe forum scrise, si daca-ti raman in cap si in momentul cand esti cu prietenii in masina cu atat mai bine.

nu te critica nimeni, masina e spectaculoasa si are si putini Km, ideea e ca mai bine cateva vorbe pe forum scrise, si daca-ti raman in cap si in momentul cand esti cu prietenii in masina cu atat mai bine.

178455[/snapback]

da ai mare dreptate...cu timpu o sa vedeti ca sunt cat de cat calculat si nu o sa am accidente..

faina masina , am vazut-o prin oras .... dar cam multi cai si cu automata .... te cam trage la demaraj .

Si de atentie lasa ca stiu si eu ca am avut si eu 18 ani .....

sa fii totusi atent .

Oricum faina masina si sa o stapanesti sanatos .

faina masina , am vazut-o prin oras .... dar cam multi cai si cu automata .... te cam trage la demaraj .

Si de atentie lasa ca stiu si eu ca am avut si eu 18 ani .....

sa fii totusi atent .

Oricum faina masina si sa o stapanesti sanatos .

178460[/snapback]

multumesc frumos

Frumoasa si puternica ...... sa o stapanesti sanatos si fara incidente !

P.S. si mie mi se pare cam mic pretul totusi , asta e pret cam de un 320ci full , nu de 330ci !

178514[/snapback]

multumesc frate..nici u sa nu ai parte de accidente...nush ce sa zic despre pretz..nu sunt in tema...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.