Jump to content

Bmw 330 Ci din 2002

Smiley89

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca o sa faci in fiecare zii asa ceva cu ea in 2 luni o sa fie pe butuci.Aia nu e masina de liniute si burn-out sau nu mai conteaza.

189105[/snapback]

Da de ce e BMW si are motor de 3000cmc si mai e si coupe, sa mearga cu ea la piatza si sa schmbe in 1500 rot/min??? :) :blink: :)

• 3 weeks later...
am si io o mica problema..mi`am pus pe ea un dvd blaupunkt adus din germania am un singur dvd cu videoclipuri care e facut de un baiat si`mi merge...restu de 20 de dvd`uri care le`am facut...cu videoclipuri sau cu melodii mi se aude un barait in boxe si nu`mi dau seama de la ce,daca dau pe radio sau pun dvd`u ala original se aude perfect.stie careva care e motivu?am inteles ca din cauza dvd`urilor ca nu sunt originale..da n`are cum ca n`am luat orice porcarie...

foarte frumos din partea ta....gandirea asta o aveam la 13-14 ani cand eram invidios pe altii.

@Smiley...eu zic sa te bucuri de ea si sa faci cati mai multi km fara probleme si fara incidente neplacute.

Si ultimul meu sfat e sa le areti tuturor ca esti mai destepti si nu te iei in gura cu toata lumea care are "boala" pe tine

196909[/snapback]

mersi frumos...unii se fac singuri de ras si macar daca ar avea varsta pe care zic ca o au ar da dovadata de mai multa maturitate...asta e

m`am saturat ba de oameni prosti si de kkt...intai stai si convinge o adunatura de prosti care te contrzic cand le zici ca iti cumperi masina in 2 luni...dupa aia stai si convinge 1 luna aceeasi adunatura de prosti care nu cred ca ti`ai luat masina si zic ca e a altuia si io decat ii fac poze dupa aia suporta prostia fiecaruia care posteaza din invidie sau ca nu are ce sa faca...ba trezitziva vere si luati lucrurile asa cum sunt

m`am saturat ba de oameni prosti si de kkt...intai stai si convinge o adunatura de prosti care te contrzic cand le zici ca iti cumperi masina in 2 luni...dupa aia stai si convinge 1 luna aceeasi adunatura de prosti care nu cred ca ti`ai luat masina si zic ca e a altuia si io decat ii fac poze dupa aia suporta prostia fiecaruia care posteaza din invidie sau ca nu are ce sa faca...ba trezitziva vere si luati lucrurile asa cum sunt

196920[/snapback]

data viitoare cand vei mai jignii , vei fi sanctionat :blink: si inca o chestie , din adunatura aia faci parte si tu :)

196920[/snapback]

Tinere, din adunatura asta faci si tu parte acum. Asta daca iti doresti. Sint sute de persoane pe forumul asta, sute de persoane care ti-ar putea fi parinti. Cred ca esti suparat un pic, dar asta nu scuza rabufnirile infantile.

Sa fii sanatos si sa te bucuri de viata, dar incearca sa te maturizezi. :blink:

196920[/snapback]

Smiley, incearca sa nu ne bagi pe toti in aceeasi oala. Pana acum adunatura a fost compusa din lucian1, care si-a luat concediu muuult timp pt. atitudinea sa.

Hai nu mai generaliza, linisteste-te (e pacat sa iti patezi cazierul :blink: ), si revino on topic.

data viitoare cand vei mai jignii , vei fi sanctionat  :blink: si inca o chestie , din adunatura aia faci parte si tu  :)

196926[/snapback]

daca tu gasesti pe forum vreun mesaj pus de mine catre vreunu de are masina tare la 18 ani sau ma rog...da`mi ban...am io vreo vina ca toti contrazic si fac pe desteptii?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.