Jump to content

Bmw 330 Ci din 2002

Smiley89

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stii cum se misca astia cu constructiile zilele astea,ceva de speriat,te muti in casa inainte de a fi construita :)

178834[/snapback]

E ceva restaurant, ca se vede o bolta neagra la intrare. :blink:

Oricum, daca intra proprietarul adevarat si isi vede masina pe aici, face spume.

Aaa. Si mai era si posibilitatea asta. Avem experienta deja, cu M3-uri, e60-uri. Pastile se gasesc in continuare. Vine WLF din USA cu valiza plina de Prozac :blink:

178830[/snapback]

Sunt mai multi. L-ai uitat pe ala de a inventat ABS-ul. :)

E ceva restaurant, ca se vede o bolta neagra la intrare.  :blink:

Oricum, daca intra proprietarul adevarat si isi vede masina pe aici, face spume.

178835[/snapback]

Inca nu suntem 100% convinsi ca nu e a lui.

Singura explicatie e ca a cumparato iar fostul proprietar ia trimis si niste poze mai vechi.

Sunt chiar curios.

Edited by Vrabiuta

Inca nu suntem 100% convinsi ca nu e a lui.

Singura explicatie e ca a cumparato iar fostul proprietar ia trimis si niste poze mai vechi.

Sunt chiar curios.

178837[/snapback]

Pai de, fetele astea, intotdeauna pun botu primele. :blink: (no offence, am glumit)

Nu ma supar si nu sunt fata  :blink:

Dar totusi nu esti de acord ca mai exista 1% sansa sa fie a lui?  :)

178839[/snapback]

Inainte de a edita era scris "convinsa", m-ai fentat. :)

Ok, 1% ii acordam din oficiu. Dar avem experienta cu din astia, sunt cam multi.

Inainte de a edita era scris "convinsa", m-ai fentat. :)

Ok, 1% ii acordam din oficiu. Dar avem experienta cu din astia, sunt cam multi.

178840[/snapback]

Pai mancasem un i un spatiu si un c din "convinsi ca", cam multe :blink:

Edited by Vrabiuta

vad ca nu sunt de ajuns pozele si cuvantu meu...daca vreti si va multumeste cu ceva sa o trag la scaner contractu de vanzare cumparare si buletinu meu si a lu mama daca va convine asa...masina e pe numele lu mama pt ca io nu am 18 iar la 18 ani care`i implinesc in feb mi`o trece pe numele meu...o sa ii fac astazi si alte poze,

faza ca am pus pozele fara numar a fost ca eram prea entuziasmat sa va arat si vouo masina si astea erau singurele poze care le`am gasit cu ea,nu sunt facute de mine repet...http://www.autovit.ro/html/3/3/6/3/463363.php asta e anuntzu unde era masina de vanzare si va rog frumos sa sunati sa intrebati daca o mai are sau a vanduto...chiar ma simt de kkt acum...alta treaba n`am decat sa pun poze cu masinile altora dupa ce am zis acum cateva luni ca o sa imi iau in feb masina..bafta

app: nici unu din ai mei nu au carnet,taicameo a avut un accident urat de masina si chiar nu ii plac masinile,in al 2`lea rand a zis cineva ca ar fii a lu taicameo...domne om la 50 de ani in masina coupe cu jentzi cu etc etc nu prea cred ca da bine ca doar nu face liniutze prin craiova cu ea...

Smiley89, daca masina e a ta s-o stapanesti sanatos!

Colegii mei pot parea un pic rautaciosi, dar e din cauza ca pe acest forum au mai fost exemple de falsi proprietari de masini....

Stai linistit si asteptam poze cu noua achizitie!! :blink:

app: nici unu din ai mei nu au carnet,taicameo a avut un accident urat de masina si chiar nu ii plac masinile,in al 2`lea rand a zis cineva ca ar fii a lu taicameo...domne om la 50 de ani in masina coupe cu jentzi cu etc etc nu prea cred ca da bine ca doar nu face liniutze prin craiova cu ea...

178849[/snapback]

nu mai are carnet? a fost de vina inseamna... :)

si am mai vazut "om la 50 de ani" in mashinutze muuult may trendy k aceasta... :blink:

Eu zic sa nu mai fiti invidiosi.credeti k o dacie e mai sigura k bmw ala?eu zic k nu.ganditi-va k isi dorea M3. O tampenie sa-i spui cuiva k !vezi tu ce patesti!bravo lui k are masina asta.se invata cu ea si nu va avea probleme.numai bine

Nu se pune problema de invidie, dar aici vorbesc in nume personal. Repet ceea ce am mai spus inainte: nu sunt un sustinator al ideii ca un incepator trebuie neaparat sa conduca Dacia 1310. Un incepator trebuie sa conduca o masina SIGURA si cu putere mica. Un 118d nou era ideal in cazul asta, era aproximativ in aceiasi bani masina. Un 330i te fura fara sa iti dai seama, mai ales daca tot ce trebuie sa faci e sa apesi pedala aia mare...

Asteptam poze.

Eu cred ca e, pentru ca masina a stat parcata in locul unde au fost facute pozele cateva luni bune, o vedeam tot timpul acolo, iar ieri am vazut doi pustani cu ea prin oras, asa ca e posibil sa fie adevarat. Eu tot sper ca nu era smiley la volan :blink:

Bai iar puneti botu la toate vrajelile? Asta e al catelea minor care intra pe forum si zice mama ce masina mi-am tras si de fapt totul e la vrajeala si ne-am pierdut vremea cu el? Hai sa fim seriosi, nu e prima oara cand se intampla asta. Mai tineti minte ala de 15 ani care a pus poze de pe mobile.de cu un M3, ca si l-a adus din Germania, si dupa o saptamana pune poze cu ceva masina lovita, si zice ca s-a rasturnat cu M3-ul? Presimt aceasi urmare si aici ....

178824[/snapback]

Smiley sa o stapanesti sanatos si fara accidente :blink: :) . Aveam si eu mania cu 325i + o turbina dar acum vreau un 318 simplu, cu muzica pt inceput peste 1 an jumate. Succes si nu esti singurul minor de pe aici :) :D :)

Nu il cunosc, poate era vreun prieten la volan.

178969[/snapback]

la volan era un baiatu brunet tuns mai scurt si cu ochelari..e vecinu meu care are si el un x5 cu XVD la numar...m`a plimbat putin sa vad cum merge masina..logic ca nu am conduso io..decat la aeroport 20 de minute...pe la ora 2 si ceva stiu ca a venit sa ma ia sa ne plimbam..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.