Jump to content

Bmw 330 Ci din 2002

Smiley89

Recommended Posts

vad ca nu sunt de ajuns pozele si cuvantu meu...daca vreti si va multumeste cu ceva sa o trag la scaner contractu de vanzare cumparare si buletinu meu si a lu mama daca va convine asa...masina e pe numele lu mama pt ca io nu am 18 iar la 18 ani care`i implinesc in feb mi`o trece pe numele meu...o sa ii fac astazi si alte poze,

178847[/snapback]

cu contractul ca si cu contractul....cred ca factura ii spune la aia....

sigur ai factura: "PRETUL ESTE CU TVA INCLUS".

:blink:

neaparat sa strici ceva bani pe anvelope adecvate, casco, roll bar, casca...stingator...

si cu motorul ala "...am avut si motocicleta inainte si nu am exagerat cu ea " ce era? vorba cantecului:

"...cu creionu pe hartie,

un motor am desenat..."

oricare ar fi adevarul...sa nu te faci politician ca te pierzi la detaliu si te fac altii carne de tun!

Edited by GTR

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cu contractul ca si cu contractul....cred ca factura ii spune la aia....

sigur ai factura: "PRETUL ESTE CU TVA INCLUS".

:blink:

neaparat sa strici ceva bani pe anvelope adecvate, casco, roll bar, casca...stingator...

si cu motorul ala "...am avut si motocicleta inainte si nu am exagerat cu ea " ce era? vorba cantecului:

"...cu creionu pe hartie,

un motor am desenat..."

oricare ar fi adevarul...sa nu te faci politician ca te pierzi la detaliu si te fac altii carne de tun!

178995[/snapback]

nu era cine stie ce..era o aprilia rs 125 din 2003...da fugea

Smiley sa o stapanesti sanatos si fara accidente :blink:  :) . Aveam si eu mania cu 325i + o turbina dar acum vreau un 318 simplu, cu muzica pt inceput peste 1 an jumate. Succes si nu esti singurul minor de pe aici :)  :D  :)

178965[/snapback]

multumesc frate..sa dea domnu sa ai norocu sa iti ei ce masina iti doreste inima asa cum l`am avut io...

Da nu poti sa-i faci acuma poze? Nu ne intereseaza din punct de vedere estetic asa mult :)  Ce e asa greu? Te duci pana jos ii faci niste poze cu cheile in contact si le postezi....ia cam 5 min.

179169[/snapback]

:blink: :) :)

Aceste incurajari sunt pentru a elucida enigma :D

e seara, frig, maine sa ne asteptam la niste poze, poate face si omu' teme totusi :blink: :) :D + ca maine va fi masina curata, daca ar posta poze acuma, veti spune ca nu e curata si tot chestia aceea ar fi, parerea mea :) :)

si care e problema sa ai masina de 260 de cai prima oara !?

eu am un amic caruia tasu la 18 ani i-a luat m6, nu vad unde este problema ?! fiecare cum isi iubeste copii zic eu, eu la 18 ani am avut Jeep Grand Cherokee 5.2 V8, trebuie neaparat ca la 18 ani sa avem toti dacia sau olcit ?

1. Si mie mi se pare putin aiurea sa incepi "sa inveti" sa conduci pe o masina de 260cp. si inca o treaba .. spunand ca daca e automata iti va fi mai usor .. e putin aiurea .. daca nu esti in stare sa schimbi vitezele la o masina .. cum stapanesti o masina de 260cp ? De curiozitate .. ce masini au parintii tai ?

2. Mi se pare aiure ca prima masia, primita de la parinti sa fie o masina scumpa. Legat de treaba asta nu ma refer neaparat la tine, sunt si multi tineri care is vad de treaba lor.. se gandesc la un viitor, isi ajuta parintii, iar daca este de unde, mi se pare normal sa ii cumpere o masina klumea .. dar nu o masina f puternica. Dar sunt si o gramada care la care parintii lucreaza ca prostii, nu prea au timp de copii, iar copii cresc in voia lor, parintii neputand sta langa ei, isi exprima dragostea daruindu-le tot ce isi doresc, iar ei .. cred ca asta e viata .. hop .. am primit o masina de 30 mii euro .. hop mi-a cumparat apartament .. hop ma duc in club si sparg 10mil .. ca doar am bani. Dupa mine mai bine ii dai copilului o masina mai ieftina, si il ajuti sa-si deschida o afacere, sa-si castige el banii. Asta e o parere personala, eu asa vad lucrurile, poate nu le vad bine :blink:

Si mai ontopic, iti doresc sa o stapanesti sanatos, si sa ai mare grija ce faci cu ea.

si care e problema sa ai masina de 260 de cai prima oara !?

eu am un amic caruia tasu la 18 ani i-a luat m6, nu vad unde este problema ?! fiecare cum isi iubeste copii zic eu, eu la 18 ani am avut Jeep Grand Cherokee 5.2 V8, trebuie neaparat ca la 18 ani sa avem toti dacia sau olcit ?

179234[/snapback]

tu ejti pe picior mare ma :blink: :) ce preteni ai...

si la subiect.... si eu sunt de parere ca nu conteaza ce masina are la 18 ani si cati cai..oricum mai bine un bmw puternic decat o dacie rupta in doua :)

p.s prima mea masina a fo la 18 ani espero lu tata de 1.5 motoru :) :D si mergeam cu el cu 170 la ora....deci.....nu prea conteaza masina.....

Edited by Calin325

da frate..multumesc de sfaturi..si va multumesc la toti ,stiu ca esti in joc viatza mea si mai ales ca le distrug viatza parintilor mei daca mi se intampla ceva

178714[/snapback]

sal :blink: am un 330 d si cip si credema ca nu pre pot rezista tentatiei sa nu o calc macar scurt 210 220 dupa care realizez ce am facut si-mi promit ca a doua oara nu o sa mai fac si credema ca nu ma tine mult !

:) bafta si mare mare grija nici nu realizezi la virsta ta cit de repede treci dintr-o extrema in alta !

ps evita anturajul cu prieteni seara si nu incerca sa vezi ce poate ,,bolidu"

cat va mananca n-am vazut asa ceva...

179215[/snapback]

exact la asta ma gandeam si eu :blink:

propun sa faca o declaratie la notar, cum ca e masina lui...

LE: daca e asa important pt voi, dati un telefon la cel care a pus anuntul. intrebati daca mai e valabil anuntul.

Edited by cosmin rotaru

Hop si eu...nu de alta dar ca sa ma bag in seama...

nu stiu dc este masina lui ..nu stiu ce si cum a facut....dar va zic eu ca sunt pustani care conduc asemenea masini de la varste de 15 16 ani ... eu personal am un prietebn care pana la varsta de 18 ani avea la activ un mercedes e clase rasturnat si cadou la varsta de 17 ani ...un CLK...masina cu care a circulat mai bine de un an fara permis...

in ziua de azi dc ai bani poti face f f multe...

iar la bani nu stiu ce sa zic.. masina...pare ok ...eu am achizitionat o asemenea masina...tot prin prisma alor mei...

si anume un 320 d Full cu pachet M si tot ce trebuie ... la 80 mii km 2004 si garantie un an ... si am luato la 17 mii euro ... nu stiu ce sa zic...

oricum...ai mare grija cu ea...

eu am permis din 2000 si am peste 300 mii km in toti acesti ani.. cu 2 dacii un seat... bine fara incidente...am permis de profesionist si cat A...

insa credema ca nu se compara celelelte masini cu ce poate face un BMW.......asa ca ai grija....si sa o stapanesti sanatos...

Edited by Miguel

Hop si eu...nu de alta dar ca sa ma bag in seama...

nu stiu dc este masina lui ..nu stiu ce si cum a facut....dar va zic eu ca sunt pustani care conduc asemenea masini de la varste de 15 16 ani ... eu personal am un prietebn care pana la varsta de 18 ani avea la activ un mercedes e clase rasturnat si cadou la varsta de 17 ani ...un CLK...masina cu care a circulat mai bine de un an fara permis...

in ziua de azi dc ai bani poti face f f multe...

iar la bani nu stiu ce sa zic.. masina...pare ok ...eu am achizitionat o asemenea masina...tot prin prisma alor mei... 

si anume un 320 d Full cu pachet M si tot ce trebuie ... la 80 mii km  2004  si garantie un an ... si am luato la 17 mii euro ... nu stiu ce sa zic...

oricum...ai mare grija cu ea...

eu am permis din 2000 si am peste 300 mii km in toti acesti ani.. cu 2 dacii un seat... bine fara incidente...am permis de profesionist si cat A...

insa credema ca nu se compara celelelte masini cu ce poate face un BMW.......asa ca ai grija....si sa o stapanesti sanatos...

179425[/snapback]

cumva prietenul tau este nutulica? baiatu interlopului nutu camataru? :blink: ca il cunosc si eu si stiu ca avea un CLK de la facut praf si pe ala..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.