Jump to content

Bmw 330 Ci din 2002

Smiley89

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

hai lasa-ma... asta-i chiar tare... cine ti-o zis... ala cu chipu ?

chipu la aspirata nu face altceva decat sa-i mareasca turatia... si ini nici un caz nu sunt 20 de cai... si finala doar suna nu da cai...

asa ca zi 231 ca e suficient...

179616[/snapback]

multi din craiova stiu ce masina are asta de la care am luato ...ma rog daca tu stii cel mai bine asa o fii

am tot kitul de motor, admisie care lucreaza cu un soft si evacuare, este un tot kit aici fiecare lucreaza cu celalalt.

eu cred ca stiu de ce zice bunilla asa :) peste noapte a devenit fan subaru si acum este cu motore turbo numai iubeste M power-ul :blink:

am tot kitul de motor, admisie care lucreaza cu un soft si evacuare, este un tot kit aici fiecare lucreaza cu celalalt.

eu cred ca stiu de ce zice bunilla asa :) peste noapte a devenit fan subaru si acum este cu motore turbo numai iubeste M power-ul  :blink:

179631[/snapback]

Ergo, ai un Update de soft care mareste puterea.....deci se poate :) :) :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.