Jump to content

Am pierdut toate cheile de la masina

Adi_UZI

Recommended Posts

Salut. Am pierdut ieri cheia de la masina. Ghinionul meu a fost ca aveam si cheia de rezerva pusa pe acelasi breloc. :blink: :)

Pot sa fac alta cheie dupa butucul de la usa sau de la portbagaj?? Stiti pe cineva care face?? Sau trebuie sa-mi cumpar toate yalele??

Salut. Am pierdut ieri cheia de la masina. Ghinionul meu a fost ca aveam si cheia de rezerva pusa pe acelasi breloc.  :blink:  :)

Pot sa fac alta cheie dupa butucul de la usa sau de la portbagaj?? Stiti pe cineva care face?? Sau trebuie sa-mi cumpar toate yalele??

178480[/snapback]

Yale + contact.

S-ar putea sa mai ai o sansa: poti sa comanzi la AB un set de chei, dar te va rupe la buzunar (~250 EUR/cheie).

merge facuta cheie eu am facut la un E30 acum vreo 4ani deci daca atunci se pute se poate si acum, in constanta stiu si unde, dar este imposibil sa nu se poata si prin buc. dute si intereseazate la astea care multiplica chei. iti garantez 100% ca se poate, daca aduci masina la constanta dureaza o ora.

Salut. Am pierdut ieri cheia de la masina. Ghinionul meu a fost ca aveam si cheia de rezerva pusa pe acelasi breloc.  :blink:  :)

178480[/snapback]

ce masina ai ?

am eu vro 4 chiei poate merge

merge facuta cheie eu am facut la un E30 acum vreo 4ani deci daca atunci se pute se poate si acum, in constanta stiu si unde, dar este imposibil sa nu se poata si prin buc. dute si intereseazate la astea care multiplica chei. iti garantez 100% ca se poate, daca aduci masina la constanta dureaza o ora.

178511[/snapback]

adica imi zici ca merge sa fac dupa butuc?

Da, dar dati-i si idei cum sa le scoata...cum sa descuie masina fara chei sa demonteze unul din butuci :) sau poate merge pe ala de la portbagaj...poate e mai uzat si merge fortat.. :blink: cu o alte cheie...sau sa vina cu meseriasii de la centrul ala...eu stiam ca cei de acolo, la cerere, daca demonstrezi ca e masina ta, ti-o descuie...eu stiam asta ca mi-am blocat odata toate cheile in casa, am avut yala automata..si m-am trezit pe dinafara..acum 5 ani era 1mil vechi..

am scos yala de la portbagaj si am fost cu ea langa sectia 8 acolo. baiatul de acolo mi-a zis sa vin cu contactul, pentru ca virgula contactul mai are un cilindru in plus inauntru. faza e ca nu pot sa-l scot, m-am chinuit toata ziua. am dat volanul jos, dar nu reusesc sa-mi dau seama cum sa-l scot. stie cineva?

I-au spart-o meseriasii :)

Poti scoate contactul cu tot cu semnalizari si cu maneta de la stergatoare..care se desfac in final ...insa cea mai mare problema, rezolvabila, ramane deblocarea volanului...ca sa-l poti scoate de pe coloana volan....

Eu spun ca trebuie sa desfaci ca sa scoti toata coloana aia de acolo...pt ca nu poti scoate butucul simplu decat daca ai cheia potrivita :blink:

Daca aia de la mecanica fina sunt experti...nu-i mare lucru pentru ei sa deblocheze volanul..daca nu a fost pentru mine, un nemeserias..desi m-am chinuit o ora ...dar a iesit :)

PS:experianta am avut-o cu e28-ul :) dar din cate am vazut...neamtul a mers in continuare pe acelasi antifurt si blocaj al volanului :)

Edited by iulian518i

salutare la toata lumea. tocmai am venit din germania si n-am avut timp de net.

ca sa intru in masina am desfacut gemuletul mic de la usa din stanga spate :).

volanul...... am tras de el cu forta pana s-a indoit buza aceea, care vine blocajul de la contact pe ea. dupa aceea am indoit-o inapoi cu patentul si volanu este ca nou. :)

problema este ca nu stiu sa dau contactul jos..... :blink: