Jump to content

Probleme senzor de parcare e46 320d!

Recommended Posts

Salut, am o problema cu senzorii de parcare la un BMW e46 din 2000, nu se activeaza "suntetul" cand bag in marșalier, i-am verificat sa vad daca merg și merg toți patru, se aude un fel de zumzet la fiecare(daca te apropii cu urechea de senzori, iar dac apui mana se simt pulsații continue), la diagnoza nu apare ca nu merg, dar câteodatĂŁ se activeaza si merge perfect, poate sa fi cĂŁ nu se cupleaza cand bag in R sau ar fi problema de la modulul de confort? A mai avut cineva acesta problema? Ma poate ajuta careva? VĂŁ multumesc anticipat.

• 1 month later...

Salut, am o problema cu senzorii de parcare la un BMW e46 din 2000, nu se activeaza "suntetul" cand bag in marșalier, i-am verificat sa vad daca merg și merg toți patru, se aude un fel de zumzet la fiecare(daca te apropii cu urechea de senzori, iar dac apui mana se simt pulsații continue), la diagnoza nu apare ca nu merg, dar câteodatĂŁ se activeaza si merge perfect, poate sa fi cĂŁ nu se cupleaza cand bag in R sau ar fi problema de la modulul de confort? A mai avut cineva acesta problema? Ma poate ajuta careva? VĂŁ multumesc anticipat.

sa ma anunti si pe mine daca ai gasit rezolvarea...am exact aceeasi problema. senzorii functioneaza perfect, doar ca nu merge sunetul. sa fie problema de difuzor ? banuiesc ca nu e difuzorul care piuie la temperaturi scazute, la frana de mana, etc. trebuie sa fie undeva in spate, habar nu am unde.. poate ma ajuti si pe mine daca ai gasit rezolvarea sau poate ne ajuta altcineva

gongul e in drept cu pedalele...e rotund cu mici gaurele...NU e acelasi cu cel de piuie in bord de la frana de mana..poate l-ai lovit accidental cu piciorul si ai probleme cu mufele ...

am pus astazi cu un prieten mufa la laptop si cu INPA ne-am uitat ce arata pe acolo si am eroarea asta

"32 soundgenerator rear off

Error frequency : 50

Short circuit to ground Open circuit Error present"

am mai descoperit ceva..mufa nu era pusa la gongul de la pedale. Am scos gongul afara si are 4 locuri pentru mufe (unua cu 4 pini grosi, una cu 3 si 2 cu cate 1). La masina am doar mufa cu 3 pini si inca una cu un pin. Cand am pus mufa totul ok, am mers in spate la masina, bipuia la fiecare senzor cand ma apropiam, dar cand am luat contactul nu se mai oprea sunetul de la gong. era un bipuit continuu..si mi-am dat seama ca cine a scos mufa a avut un motiv. Stie cineva vreo solutie sa scap de bipuitul ala continuu (chiar daca masina nu e in marsarier) ..sau oare merge cu un "restart" (sa scot bornele de la baterie) ..sau o fi facut difuzorul vreun scurt? astept orice raspuns..multumesc :)

• 2 years later...