Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Intrebare

alinys

Recommended Posts

Salut.Am un e90 318dA si cateodata am o vibratie intre 1400-1800 aproximativ.

Am observat ca atunci cand cuplez clima dispare din intensitate.Rolele si cureua sunt schimbate infara de fulia de vibrochen.

Eu cred ca este de la fulia de vibrochen ,ca am auzit ca dupa 100.000 de km incepe sa se cam duca.Masina are 122.000.

Precizez ca nu este o vibratie deranjanta,doar ca eu sunt foarte atent (foarte putini au auzit).

Stiti cumva daca fulia de vibrochen poate provoca vibratiile astea?

• Like 1

Nu inteleg de ce tot folositi cuvantul "vibrochen" cand de fapt este vilbrochen si mai corect si tehnic este ARBORE COTIT.

Termenul "vibrochen" il folosesc toti neavizatii si taranii care au fost odata mecanici pe Dacie.

Invatati termenii tehnici cum trebuie!

Edited by MihaiMAN

Nu inteleg de ce tot folositi cuvantul "vibrochen" cand de fapt este vilbrochen si mai corect si tehnic este ARBORE COTIT.

Termenul "vibrochen" il folosesc toti neavizatii si taranii care au fost odata mecanici pe Dacie.

Invatati termenii tehnici cum trebuie!

Doh... uite ca desi stii cum se scrie corect nu poti sa dai nici o solutie.

Remarca ta ar fi fost ok doar insotita de o solutie la problema omului.

Ai ilustrat perfect des-intalnita "Vorbe, nu fapte!"

N-am rabdare si nici timp acum.

Sa mearga la mecanic!

Asta e o solutie buna.

Asta nu are legatura cu ce am scris si am vrut sa evidentiez.

Atata timp cat ti-ai ocupat timpul sa corectezi puteai da si o sulitie daca stiai.

De mecanici sunt satul...Am fost la reprezentanta BMW de la craiova cu alte probleme si au ramas tot nerezolvate.

De asta am postat pe forum in speranta ca unu dintre voi stie.

Edited by alinys

Atata timp cat ti-ai ocupat timpul sa corectezi puteai da si o sulitie daca stiai.

De mecanici sunt satul...Am fost la reprezentanta BMW de la craiova cu alte probleme si au ramas tot nerezolvate.

De asta am postat pe forum in speranta ca unu dintre voi stie.

da man. fulia uzata da vibratii. am patit si eu. plus tampoane motor uzate si la rece se simte si turatii mici.

da man. fulia uzata da vibratii. am patit si eu. plus tampoane motor uzate si la rece se simte si turatii mici.

Aceeasi situatie si la mine a fost. Schimba fulia! Este un consumabil si se schimba, dupa specificatiile BMW, la fiecare 100.000km. Verifica si rolele, intinzatorele. In mod normal si ele trebuie schimbate.

Bafta.