Jump to content

530i E60

Acero99

Recommended Posts

am ramas surprins masina nu a avut nici o eroare

le-a sters ala inainte sa-ti vanda masina ....clar.

Arata foarte bine masina, ai facut o alegere foarte buna.

nu stiu cum arata in realitate,dar din poze pare noua masina asta.Imi place la maxim

mi-a activat si rabatarea electrica a oglinzilor din telecomanda , o optiune foarte utila

e posibil asa ceva ? cum se rabateaza? cand inchizi usile de pe cheie ?veau si eu

Edit :

mi-am amintit ceva

stiam eu ca ceva nu e ok la masina

ornamentele din jurul geamurilor complet negre ? si grilele de la capota chrome ? nu se pupa deloc !

Edited by Calin SL

pune grile negre, o sa arate mult mai bine, in "ton" cu chederele de la geamuri care sunt tot negre..

Eu credeam initial ca toate E60-urile au cheder exterior de crom.

In lista de optiuni+dotari standard la mine apare ca standard S346A CHROME LINE EXTERIEUR.

Iar grila din fata arata mai bine cu crom oricum, cel negru mat nu inspira nimic, parca nu iese in evidenta.

Edited by Andrei_VUV

functia de rabatare a oglinzilor din telecomanda se poate activa doar daca evident exista butonul de rabatare electrica si daca scaunele sunt electrice , cand inchid masina trebuie tinut inca 1-2 secunde apasat butonul de inchidere si oglinzile se rabateaza , cand o deschid se pliaza din nou si oglinzile

cel negru mat nu inspira nimic, parca nu iese in evidenta.

in niciun caz negru mat.Eu ma refer la "glossy" !

functia de rabatare a oglinzilor din telecomanda se poate activa doar daca evident exista butonul de rabatare electrica si daca scaunele sunt electrice ,

eu am alea toate,dar nu mi se pliaza oglinzile cand incui usile .Trebuie activat cu tester ?

din Progman cred ca a activat Vali , oricum a durat 3 min toata treaba

am aruncat un ochi si pe ebay.de/uk vad ca style 128 sunt f greu de gasit , poate la primavara sa mai apara ceva

ia arunca un ochi acia

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-bmw-128/k0

Grilele performance sunt un negru lucios, azi mi-au ajuns si mie :p

Edited by InSidE

Pai contacteaza-l si intreaba-l, vezi ca ai mai jos anbieter kontaktieren. Probabil trimite daca ii pui banii in cont sau paypal daca accepta. Transportul uita-te pe dhl.de si calculeaza cate kg au :)

LE: transportul costa 80E , 2 pachete fiecare avand 31,5kg deci total vreo 63kg.

Edited by InSidE

Vezi ca o janta pe spate e fisurata.

Se poate rezolva, nu-i cine stie ce fisura. E bine c-a postat poza cu ea totusi.

Anvelopele sa nu fie cu probleme. Am avut si eu Continental pe 17" 245/45 si faceau zgomot ca naiba(cred ca si din cauza profilului prost). Le-am schimbat cu alta marca 225/50 R17.

Iar daca iti iei pe 19" noi...te costa mai mult ca jantele clar.