Jump to content

E36,318IS Coupe

bobogysy

Recommended Posts

Consum mediu ( 70% extraurban) 8.2 - 9.4 litri/100km. Strict extraurban alergata (inclusiv 210 pe autostrada) 10.2. In Bucuresti consumul variaza ff mult in functie de stilul de mers 12 - 19 la suta.... valorile astea sunt obtinute cu masina mea 318is coupe din 1993 si am un stil de condus f sportiv. :blink:

daca te referi la e 39....

11-12% in oras...mers lejer...sa schimb in 2500 de ture

9% afara...maxim 140 kmh.

daca merg nervos in oras imi i-a 14-15%

179211[/snapback]

Pai si 11-12% in oras pt 523i tii se pare mult? :blink:

Eu am E36 325i si imi consuma 14 la mers super lejer.

E36 318 consuma tot ca al tau in oras 11-12%

Pai si 11-12% in oras pt 523i tii se pare mult? :)

Eu am E36 325i si imi consuma 14 la mers super lejer.

E36 318 consuma tot ca al tau in oras 11-12%

179364[/snapback]

pai io n-am zis nimic de consum :blink: .....altii au intrebat de a mea(e 39)...

mie imi place asa ca masina si vroiam sa stiu si eu cate ceva....eu o dau pe a mea si ma bag la o pisica...ca e 318....sau 320...nu conteaza...ma gandeam sa mi-o aduc eu de afara....ca nu sunt asa rupte....alergate sunt dar...d-aia e bmw...nu???....sa te dai tare

pai io n-am zis nimic de consum :blink: .....altii au intrebat de a mea(e 39)...

mie imi place asa ca masina si vroiam sa stiu si eu cate ceva....eu o dau pe a mea si ma bag la o pisica...ca e 318....sau 320...nu conteaza...ma gandeam sa mi-o aduc eu de afara....ca nu sunt asa rupte....alergate sunt dar...d-aia e bmw...nu???....sa te dai tare

179492[/snapback]

cum nu ai zis nimic de consum?

asta ce e?

"AM UN E39 523i CARE CAM CONSUMA "

cum nu ai zis nimic de consum?

asta ce e?

"AM UN E39 523i CARE CAM CONSUMA "

179511[/snapback]

k....l-am pus pe cumnatamiu...care are o astra G sa scrie un anunt....si i-am zis sa-mi foloseasca id-ul meu si nu am fost atent la ce a scris...acu aveti dreptate cu toate astea....pt el 12% e avion...

imi acceptati scuzele de rigoare....si inca odata eu ni m-am vaitat de consum....ci el...

SALUT BAIETZI

AM UN E39 523i CARE CAM CONSUMA SI MA BATE GANDU'DE O PISICA 318is DESPRE CARE NU PREA STIU MARE LUCRU.....POATE MA AJUTATI CU O PARERE UN SFAT......STIU CA E O MASINA DE GENERATIE MAI VECHE DAR INTOTDEAUNA MI-A PLACUT SI VREAU SA MA BAG...

179192[/snapback]

Exact ce anume te intereseaza? Ce vrei de fapt sa afli? Consum , probleme , pretzuri hibe... ?

Ce pot spune ca fost proprietar de 318is e ca este ECONOMIC.... CEl putin asha-mi pare mie un consum care afara poate fi de 6-6,5 pe la 90-100/h si maxim 8-10 in Bucuresti condus normal...

Le cam bat tachetii dar e o masina care merita ( una peste alta )....

La cei 143 de cai 318 is are un motor foarte productiv....

Totushi sa nu te ashtepti la mari performantze sportive... Ia suta in vreo 10.5 secunde dupa manual adica dupa atatzea ani cam in 12-13 secunde....

O solenta ia suta in 14.... Deci te cam dai cu solenta daca ai 318is...

Daca-ti cumperi sa ai grija la ulei ca s-ar putea sa piarda nu neaparat sa manance si sa verifici joja de fiecare data ca s-ar putea altfel sa nu te prea bucuri de el...

Intre 80 si 100 trage greu.... Mai bine zis dupa 80....

Viteza maxima atinsa de mine cu un 318is cu 4 persoane in masina a fost 205... Pe carte zice ca trebuie sa mearga pana in 213 Km/h..

Dar eu zic ca e un motor OK totushi...

Edited by the_rifle

Exact ce anume te intereseaza? Ce vrei de fapt sa afli? Consum , probleme , pretzuri hibe... ?

Ce pot spune ca fost proprietar de 318is e ca este ECONOMIC.... CEl putin asha-mi pare mie un consum care afara poate fi de 6-6,5 pe la 90-100/h si maxim 8-10 in Bucuresti condus normal...

Le cam bat tachetii dar e o masina care merita  ( una peste alta )....

La cei 143 de cai 318 is are un motor foarte productiv....

Totushi sa nu te ashtepti la mari performantze sportive... Ia suta in vreo 10.5 secunde dupa manual adica dupa atatzea ani cam in 12-13 secunde....

O solenta ia suta in 14.... Deci te cam dai cu solenta daca ai 318is...

Daca-ti cumperi sa ai grija la ulei ca s-ar putea sa piarda nu neaparat sa manance si sa verifici joja de fiecare data ca s-ar putea altfel sa nu te prea bucuri de el...

Intre 80 si 100 trage greu.... Mai bine zis dupa 80....

Viteza maxima atinsa de mine cu un 318is cu 4 persoane in masina a fost 205... Pe carte zice ca trebuie sa mearga pana in 213 Km/h..

Dar eu zic ca e un motor OK totushi...

179674[/snapback]

cam asta ar fi ....pareri in general despre masina....ma refeream daca o cumpar la ce sa ma uit...

cam asta ar fi ....pareri in general despre masina....ma refeream daca o cumpar la ce sa ma uit...

179724[/snapback]

Uita-te daca ii bat tachetii !!! E cam dusa daca-i bate motorul... Pierde ulei pe la garnituri aproape sigur ( am de vanzare ieftin :blink: )

Vezi daca are compresia OK plus amortizoare si altele.... pe astea cred ca le shtii

In general daca are motorul Ok restul se cam face...

Pe total general eu zic ca se merita...

Nu-ti lua 316 sau 318i ( nu IS) ca sunt puturoase...

Oricum sa te ashtepti sa-ti cumperi mashina VECHE...

si ca la orice mashina veche poate sa cada orice... sa nu-ti pice motorul ca e de belea... Te mai costa 1000 de euro daca-ti pica...

Edited by the_rifle