Jump to content

vibratie puternica in zona grupului spate.

Recommended Posts

Am un 530d automat din 2002 la 110-120 km are o vibratie foarte puternica in zona grupului spate, daca trec de 120 km dispare vibratia pana la 160, intra ff putin intre 160 si 170 si dupa aia dispare. cutia nu are socuri cand schimba deloc..am schimbat ulei in ea si in grup nu au avut pilitura in ulei deloc. la 120 in viteza a5a dak accelerez ushor vibreaza puternic in zona grupului spate si schimba automat in a 4 a si dispare vibratia. stie cineva ce ar putea fi ? mersi

Convertizorul, sigur in proportie de 90% din punctul meu de vedere. Am patit-o, vibratia dispare daca iei piciorul din acceleratie iar daca accelerezi vibreaza din ce in ce mai tare pana da inferioara si dispare.

Si acum imi dau seama ca modelul de masina cu care o patisem are fix aceeasi cutie ca si e39-ul tau.

ai schimbat cauciucurile de curind?esti sigur ca sint bine echilibrate?

cauciucurile nu au nici o problema am mai schimbat 2 randuri de cand are problema asta masina.

Convertizorul, sigur in proportie de 90% din punctul meu de vedere. Am patit-o, vibratia dispare daca iei piciorul din acceleratie iar daca accelerezi vibreaza din ce in ce mai tare pana da inferioara si dispare.

Si acum imi dau seama ca modelul de masina cu care o patisem are fix aceeasi cutie ca si e39-ul tau.

exact asa face cum spui u.

cauciucurile nu au nici o problema am mai schimbat 2 randuri de cand are problema asta masina.

exact asa face cum spui u.

dar fa.ma te rog sa inteleg piesa aia ce rol are? se poate reconditiona sau numa inlocuita? se inlocuieste impreuna cu o alta piesa sau singura. mersi

Daca de convertizor intrebi tu e putin delicata situatia. Este intre cutie si motor, tradus in limbajul cutiilor manuale ar fi volanta, are cam accelasi rol numai ca se mananca cu totul si cu totul cu altceva. Se poate reconditiona cel mai bine te costa undeva la 10 milioane daca nu mai bine.

Daca de convertizor intrebi tu e putin delicata situatia. Este intre cutie si motor, tradus in limbajul cutiilor manuale ar fi volanta, are cam accelasi rol numai ca se mananca cu totul si cu totul cu altceva. Se poate reconditiona cel mai bine te costa undeva la 10 milioane daca nu mai bine.

am inteles. mersi frumos.