Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

bmw e46 2.0d vand/schimb

BOASKA

Recommended Posts

--bmw e46 320d 136cp m47 2001.06 albastru marin metalizat,205000km

--inchidere centralizata,geamuri electrice fata,oglinzi electrice si incalzite

--abs,asc,clima, xenon,6 airbag,webasto electric,volan reglabil,carlig remorcare

--reglaje faruri activ si manual electric,proiectoare ceata,semnale negre,folie llumar

--interior carbon look,scaune sport din piele, incalzirea nu e legata inca

--banchete spate rabatabile, cotiera spate, sistem amplificare

--statie crunch+difuri

--tun bass mac audio mpexclusive

--filtre bass si inalte

--sistem navigatie 1din lcd 7'' cu telecomanda si touchscreen

--dvd,gps functional igo my way,tv functional,antena cu amplificare

--foarte multe piese noi,baterie,bujii,rulmenti,arc spate,ulei servo,drosere angel aye,senzor map,electrovalve,debitmetru,furtun turbo,ulei dif,amortizoare , cauciucuri iarna toate 4 set,jante cu bordura et16 nelovite si nezgariate, setul de vara l-am vandut ptr ca erau prea uzate gumele

--alternator inlocuit,bascula fata si altele.....

pret 5300e neg cash

masina se afla in germania acum

la variante ma intereseaza doar e46 ci daca e cineva interesat

masina are mici imperfectiuni la vopsea datorita faptului ca a rulat in bucale o parte din viata, si cu senzorii logic, senz temperatura exterior sparlit, un contact imperfect la abs face figuri cateodata, un buton de la geam....

oferte generoase la 4500e pe pm nu accept , nu vreau sa scap de ea neaparat, variante ptr un bmw gasesti la orice ora dacĂĄ vrei sa-l mariti....

tel +4915159090339

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

anuntul nu mai este valabil din cauza taxei m-am hotarat sa nu o mai dau, valoare de devalorizare este prea mare ca sa-mi permit inca odata sa imi bat joc de banii mei.....

prefer sa mai iau una ptr transplanturi si sa merg cu ea pana la adanci batraneti sau sa o tin in garaj decat sa o dau pe 3000

bafta la vanzari tuturor bmweistilor de pe forum!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.