Jump to content

Vand Odorizante CWS - aroma guma turbo

Recommended Posts

odorizant CWS Frutto, 85 ml, aroma guma turbo, originale 100%

pret: 40 ron / bucata

la minim 5 bucati cumparate pretul este de 38 ron

la minim 10 bucati cumparate pretul este de 35 ron

Mihai : 0722.475.269 / 0762.172.586

post-28297-0-63870400-1355003044_thumb.jpg

Edited by MihaiAlex

am vazut la cineva lipise banda arici de sticluta si l-a pus sub scaunul sofer , s-a prins ariciul de mocheta f bine :)

salutare! si varianta cu arici merge insa la e60 se poate pune direct in spate pe fata de usa...intra usor fortat si nu se misca....dar faza cu ariciul e ideala, mai ales ca bate si tunelul de ventilatie in el

Trimiti si prin posta, nu? ca vreau si eu.

Ultimul primit, cumparat din alta parte sa spart. A fost prost ambalat. Mi-am dat seama fara sa deschid coletul, mirosea peste tot acolo. Si aia de la ghiseu se mira ce miroase asa frumos.

Ai avut probleme vreodata cu ambalajul, sa se sparga sau ceva?

Trimiti si prin posta, nu? ca vreau si eu.

Ultimul primit, cumparat din alta parte sa spart. A fost prost ambalat. Mi-am dat seama fara sa deschid coletul, mirosea peste tot acolo. Si aia de la ghiseu se mira ce miroase asa frumos.

Ai avut probleme vreodata cu ambalajul, sa se sparga sau ceva?

Salutare! trimit si prin posta insa la o comanda de minim 3 bucati la care se adauga si transportul! bafta

Si eu as vrea , livrezi si in ploiesti?

salut! doar la o comanda de minim 3 bucati! dar cu siguranta ajungi prin Bucuresti des....asa ca cel mai bine salvezi numarul si ma suni!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

miros foarte fain dar aveti grija...daca va picura pe plastic, mie mi a picurat langa suportul de pahare ... pur si simplu va mananca plasticul din masina.

ai dreptate, insa daca depistezi problema in primele 24 ore si este sters cu o carpa umeda zona afectata, nu ataca plasticul!

UP

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

salut , trimiti prin posta ? as lua 3 :)

salut! ti-as trimite cu mare placere insa nu-mi asum riscul! exista riscul sa ajunga goale....se pot varsa la transport! daca ajungi prin bucuresti sau ai vreun prieten care vine in partea asta, te ajut cu mare placere!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.