Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

seria 3

lucian1

Recommended Posts

salut,un prieten a pus ochii pe masina asta http://www.autovit.ro/html/1/4/7/1/461471.php si eu din cate stiam,poate stiam prost ca pe E46 nu sa pus dublu climatronic gresesc? sau sunt prost informat? masina imi place e frumoasa si vad ca anul fabricatiei este 2003 si stiu ca din 2004 a iesit varianta cu 204 cp! ce credeti? Edited by lucian1

Am inteles ce ai intrebat, raspunsul este 99.99% ca nu a fost pus dublu climatronic pe E46.

Ma intrebam si eu, la randul meu, la ce-ar fi bun :blink:

am intrebat daca pe E46 sa pus vreodata dublu climatronic deoarece eu stiam ca NU exista decat climatronic,ce nu ai inteles?

179913[/snapback]

E clima "bizonica" cu alte cuvinte.... :)  :)

Masina din anunt ar putea avea asa ceva numai daca cineva i-a pus special asa ceva.....

179932[/snapback]

nu stiu daca se poate adapta panoul de clima de la e39... :) dar ceva special... :blink:

"bizonica" e traducerea in spaniola.

Din ce-am vazut, se practica pe Autovit sa cumperi masini si sa le vinzi mai scump adaugand din burta niste dotari pe care masina nu le are si pacalind cumparatorii care nu cunosc bine modelul... Probabil se castiga cateva sute de euro pe masina in felul asta.

180078[/snapback]

Asta e o remarca corecta!! Am vazut si eu cazuri!!

Totusi, sunt curios ce o zica vanzatorul cand o sa fie intrebat:" Ce inseamna dubluclimatronic"??

E-46 nu a avut dubla clima,dar sunt unii care si-au pus personal nu e cine stie ce.

180110[/snapback]

eram nedumerit cum se face ca e36 si e39 au dublu climatronic, iar e46, care e un fel de milestone pentru BMW (cel putin in crederile mele), a avut maxim climatronic. Singurul argument pe care l-am gasit, a fost ca are un caracter mai sportiv, iar de la ac la clima automata e o diferenta de niste Kg, iar la climatronic la dublu climatronic mai e o diferenta, si ar fi fost cu o zecime de secunda mai lenes? :blink:

Oricum, dublu climatronic, clima bizonala, termotronic, si temperaturi pe enshpe mii de zone sunt fitze...cat spatiu e in masina aia?!?!? Nicaieri nu mai gasesti temperaturi diferite pe fiecare 73 cm patrati...

Edited by cos