Jump to content

X3 sd M pack

fbdcnt

Recommended Posts

super, are cam tot ce se poate pentru un X3, mai ales performante :blink:

sa-l stapanesti sanatos si al propriu si la figurat :)

scapa de presurile alea cumva :)

L.E. sa ai grija ca ai pneuri 100% de asfalt, sa nu te mire ca iti patineaza pe zapada, noroi sau iarba, mai ales uda.

Edited by d-rive

eu am luat cu scaune sport :) , exista posibilitatea sa alegi din pachetul M si scaunele confort "instead" sport, la mine a fost cu pachetul dynamic si am lasat scaunele sport dar am ales suspensia normala in loc de cea sport.

Am zis ca scaunele sport ofera un mai bun suport lateral, si la actuala masina am tot scaune sport, destul de "agresive" asa ca sunt obisnuit cu "incarcerarea" :blink:

sa o folosesti sanatos. interesanta alegere dupa ce ai zis ca nu iti mai iei X3 in viata ta ca e o caricatura de masina.ce te-a determinat sa cumperi din nou...? si da-ne ceva impresii daca ai condus-o ...alearga bine ? raspunde prompt la accelerare ? consumul cum sta ? cati km are ? mai ales cum e suspensia pe drumuri rele raportata la vechiul model (cel fara facelift? M-as bucura daca ai reusi sa raspunzi la toate intrebarile.

super, are cam tot ce se poate pentru un X3, mai ales performante :blink:

sa-l stapanesti sanatos si al propriu si la figurat :)

scapa de presurile alea cumva :)

L.E. sa ai grija ca ai pneuri 100% de asfalt, sa nu te mire ca iti patineaza pe zapada, noroi sau iarba, mai ales uda.

179979[/snapback]

asa crezi tu, am luat si de iarna pe 18.

Misto masina, sa o conduci sanatos!

Nu vreau sa fiu carcotas, dar nu ziceai tu ca e troaca masina asta X3? Parca ai mai avut una, sau spun eu prostii.

Oricum eram curios sa stiu ce te-a determinat sa o achizitionezi. E diferenta mare la finisari intre asta cu face-lift si cea veche?

Intreb pentru ca m-am uitat si eu atent la X3 si nu mi-am facut o parere clara.

asa crezi tu, am luat si de iarna pe 18.

179996[/snapback]

ce jante, pneuri si cati bani ai dat pe ele? ca si eu m-am gandit la aceeasi configuratie, cand am ales jantele am avut posibilitatea sa aleg pneuri mixte sau de vara si am ales de vara gandind ca imi voi lua si un set de iarna.

sa o folosesti sanatos. interesanta alegere dupa ce ai zis ca nu iti mai iei X3 in viata ta ca e o caricatura de masina.ce te-a determinat sa cumperi din nou...? si da-ne ceva impresii daca ai condus-o ...alearga bine ? raspunde prompt la accelerare ? consumul cum sta ? cati km are  ? mai ales cum e suspensia pe drumuri rele raportata la vechiul model (cel fara facelift? M-as bucura daca ai reusi sa raspunzi la toate intrebarile.

179991[/snapback]

cu placere.

1. motorul si intr-o mai mica masura finisajele interioare, optionalele multiple si pachetul m extern.

2. alarga tare de tot. de ce ii dai de aia mai vrea. merge ca un cart. senzatii la la m. sare in sus la primul mm de accelerare.

3 14 in oras (buc)

4. ff buna nu-ti rupe ficatii n-am nici un discomfort, e facuta cumva ca la m, la denivelari micute amortizeaza, rupta pe curbe nu se lasa. are bara de rigidizare in comp motor ca m-ul. alea vechi parca erau carute.

5. km 2100

ce jante, pneuri si cati bani ai dat pe ele? ca si eu m-am gandit la aceeasi configuratie, cand am ales jantele am avut posibilitatea sa aleg pneuri mixte sau de vara si am ales de vara gandind ca imi voi lua si un set de iarna.

180004[/snapback]

nu m-am uitat atent, sunt jantele pe care le-am avut la al 2-lea x3 cu pachet sport. de anvelope nu stiu ma uit acasa si-ti spun, arata misto oricum.

asta doream sa te mai intreb.Deci e un fel de M X3 :blink: daca poti sa zici ca trage ca M-ul (sa nu imi sariti in cap dar motorul asta pt caroseria la X3 il face sa fie o mica-mare racheta - nu are concurent si nu o sa aiba prea curand .).

asta doream sa te mai intreb.Deci e un fel de M X3 :blink: daca poti sa zici ca trage ca M-ul (sa nu imi sariti in cap dar motorul asta pt caroseria la X3 il face sa fie o mica-mare  racheta - nu are concurent si nu o sa aiba prea curand .).

180010[/snapback]

da are un cuplu monstruos parca te ia pe sus fara sa se isterizeze motorul ca la m. trebuie umblat fin cu acceleratia si nu are nici un lag si culmea nici tiuit de turbina cum are 3.0d si pe x3 si pe x5. oricum, mie imi placea tiuitul ala.

Cate poll-uri ai facut si tot o striutocamila ti-ai luat. :)

Glumesc, desigur, sa o stapanesti sanatos, este o masina fiabila, iti doresc sa nu ai probleme cu ea. :blink:

180011[/snapback]

ce sa fac??? asta e. mi s-a parut o masina deosebita.