Jump to content

xenon pe proiectoare ?

Recommended Posts

mda, eu am proiectore si pe spate.

pentru orice fel de taran, pot fi unul si mai cu proiectoare ca el. A, si cam 400W pe fata. Fara faruri.

Versatu nu glumeste, pune si o poza cu Pajero-ul, sa crape de invidie ca ei "n'are proiectoare pe acoperis".

Da in caz ca nu stiai prima masina a fost un 535i si in perioada aceea mi-am facut si cont pe forum...de aceea si nickname-ul.

Totusi de unde si pana unde ...ce masina conduc eu??

@similea cel instarit ma plec in fata ta...

LOL, DUMBO, mi-ai confirmat acum.

ma, nu va duce deloc capul. da draga, lumea e mica. o sa vedem ce situri o sa-mi recomanzi, data viitoare.

PS: daca nu intelegi, era o capcana, ieftina, da' a functionat.

Daca folosesti proiectoarele cand trebuie nu o sa te injure nimeni, indiferent de tipul becului. Cei mai deranjati de folosirea incorecta a proiectorelor sunt soferii masinilor inalte, in special camioane, asa ca aveti grija pe cine orbiti. Eu am unul bec normal, unul xenon.

si sa facut lumina , orikum noi doar aveam kef de cearta si asta era doar un subiect de a incepe :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.