Jump to content

de unde e mai bine sa iau si eu o bascula

cristi4u

Recommended Posts

Du-te pe chei , cum vii de la banca Tiriac (fostul bloc connex) , mergi drept pana la intersectie si acolo faci pe prima strada stanga dupa intersectie si mergi pe langa facultatea aia care e acolo , imediat dupa facultate e un magazin de piese !

bascula ~ 500 ron +/- 100 ron cu bucsha !

• 2 weeks later...
Du-te pe chei , cum vii de la banca Tiriac (fostul bloc connex) , mergi drept pana la intersectie si acolo faci pe prima strada stanga dupa intersectie si mergi pe langa facultatea aia care e acolo , imediat dupa facultate e un magazin de piese !

bascula ~ 500 ron +/- 100 ron cu bucsha !

180784[/snapback]

cre' ca la augsburg preturile sint mai mici....

cre' ca la augsburg preturile sint mai mici....

185940[/snapback]

La Augsburg , aceiasi bascula , aceiasi marca cu tot cu bucsha costa 780 ron !

Asta e cel mai mic pret gasit si am cautat vreo 1 saptamana ca am avut si eu nevoie de curand (aprox 3 saptamani) !

La Augsburg , aceiasi bascula , aceiasi marca cu tot cu bucsha costa 780 ron !

Asta e cel mai mic pret gasit si am cautat vreo 1 saptamana ca am avut si eu nevoie de curand (aprox 3 saptamani) !

186078[/snapback]

cat dai atata face :) NU MAI LUATI PIESE TURCESTI !!!!! , sunt foarte , foarte proaste :blink:

cat dai atata face :) NU MAI LUATI PIESE TURCESTI !!!!! , sunt foarte , foarte proaste  :blink:

186255[/snapback]

Vb prostii ! Sunt absolut identice , aceiasi marca , aceleasi piese , acelasi ambalaj , acelasi obiect , doar ca unu costa 1800 ron la AB si altu 500 ron ...... doar fiindca scrie BMW pe ea ....... de 4 ori mai proasta nu este 100% :) Poate de 2 ori , dar tot e acceptat , fiindca economia e uriasa si din pct meu de vedere e o prostie sa platesti ceva doar pentru marca sa !

cat dai atata face :) NU MAI LUATI PIESE TURCESTI !!!!! , sunt foarte , foarte proaste  :blink:

186255[/snapback]

pai laso naibi,daca la 780RON (peste 200EUR) sunt turcesti pai cat costa originalele?La a mea le-a adus careva din germania acu un an jumate cu 180EUR buc. banuiesc ca nu le-a luat de la magazinul turcesc.In fond sunt niste fiere nu piese aurite.Astia's nebuni cu preturile la noi in Romania...parca ar fi beverly hills!!!

Sorry , vroiam sa dau quote la aia de 500 de ron de pe Chei........si esti tu sigur ca la augsburg sunt 780 de ron si la bavaria 1800 de ron aceeias piesa ??

L.E. cand mi am luat masina , mai intai am bagat turcisme in ea , iar acum a inceput sa se vada calitatea :blink:

Sunt sigur ! La AB original pe comanda costa aprox 1750-1800 RON (cel putin atata mi s-a spus) , la Augsburg pretul pentru original era o idee mai mic iar pentru ceva pe ce nu scrie BMW era de 780-800 RON ..... marca Meyle ! Aceiasi marca,aceiasi piesa am gasit-o si acolo pe chei , dar la 500 ron .......

Sunt sigur ! La AB original pe comanda costa aprox 1750-1800 RON (cel putin atata mi s-a spus) , la Augsburg pretul pentru original era o idee mai mic iar pentru ceva pe ce nu scrie BMW era de 780-800 RON ..... marca Meyle ! Aceiasi marca,aceiasi piesa am gasit-o si acolo pe chei , dar la 500 ron .......

186880[/snapback]

ciudat :blink:

ciudat  :blink:

186881[/snapback]

Ce ti se pare ciudat ?

Intradevar per final , nu se vad la augsburg si magazinul de pe chei , decat adaosul mare pentru comanda si platesti firma !

Per total la augsburg : bascula totala (cu tot cu bucsha) -- 780 ron

Per total la magazinul de pe chei : bascula separata (500 ron) + bucsha(100-120 ron) -- 620 ron !

Intre cele 2 este o diferenta de aprox 50 euro , care o platesti doar pentru numele augsburg :)

AB iese din discutie !

Ce ti se pare ciudat ?

Intradevar per final , nu se vad la augsburg si magazinul de pe chei , decat adaosul mare pentru comanda si platesti firma !

Per total la augsburg : bascula totala (cu tot cu bucsha) -- 780 ron

Per total la magazinul de pe chei : bascula separata (500 ron) + bucsha(100-120 ron) -- 620 ron !

Intre cele 2 este o diferenta de aprox 50 euro , care o platesti doar pentru numele augsburg :blink:

AB iese din discutie !

187194[/snapback]

:) m-ai convins :)