Jump to content

Intrare AUX la RC stock E46

Recommended Posts

Salut ! stie cineva daca Rc stock de pe E46 are cumva si intrare AUX ...am un dvd player care citeste divx si mp3 care nu are amplificare si as vrea sa-l conectez prin RC ...pt semnal audio .. ..Deci daca stie cineva mi-ar fi de folos !>.Deasemenea e posibil sa instalez calculator de bord la masina ...?..Un pret ar fi util ..!Multumesc !

Salut ! stie cineva  daca Rc stock de pe E46  are  cumva si intrare AUX    ...am un dvd player care citeste divx si mp3  care nu are amplificare si as vrea sa-l conectez prin RC  ...pt semnal audio ..  ..Deci daca stie cineva mi-ar fi de folos !>.Deasemenea  e posibil  sa instalez calculator de bord  la  masina ...?..Un pret  ar fi util ..!Multumesc !

180623[/snapback]

Chiar nu stie nimeni???????????????????????:blink:

Nu are sigur, daca e vorba de reverse. Cand l-am inlocuit am vazut ca in spate unde-ar trebui sa fie mufele de auxiliar are un capac de plastic albastru care imita mufele, deci no way....

182125[/snapback]

ce aiurea ...ASTA E MODULATOR FM ..AM VAZUT UNELE f misto la 100 $ la spot ... NETAC ...prefer sa tin in buzunar ceva decat sa iau fatza de la cd all day !...Bafta ..Multumesc pt raspunsuri !

Mai bine decat sa dai 100 de dolari pe un modulator, mai faci economii , mai strangi 200 si-ti iei Cd original.

182265[/snapback]

Lol...da ..si asta e o solutie ..dar cand vinzi masina ..ramai cu modulatorul in buzunar ..Eu unul m-am cam saturat sa fac upgrade la masini ..si la vanzare ...se cam duce tot ...si vinzi masina la valoarea pietii ..

Cred ca cd playerele astea originale BMW sunt cam supraestimate ... E doar parerea mea !... :blink:

Normal ca sunt supraestimate, in aceeasi bani poti pune un sistem audio mult mai performant pe masina...dar arata aiurea rau bordul cu alt Cd, parca nu mai e aceeasi masina. Oricum nu stiu daca ai ascultat la cineva care are Cd, business sau professional, e oricum foarte ok ca sound si pe boxele originale. Bine asta daca nu esti genul care-i place sa-i zbarnaie tabla de la muzica...

Normal ca sunt supraestimate, in aceeasi bani poti pune un sistem audio mult mai performant pe masina...dar arata aiurea rau bordul cu alt Cd, parca nu mai e aceeasi masina. Oricum nu stiu daca ai ascultat la cineva care are Cd, business sau professional, e oricum foarte ok ca sound si pe boxele originale. Bine asta daca nu esti genul care-i place sa-i zbarnaie tabla de la muzica...

182409[/snapback]

da cam asta e cu alte playere ...strica linia ..care e destul de nice ...si placuta la ochi ....cat despre zbarnait tabla pe masina ...am renuntat la de astea cand a venit al meu bebe pe lume acum 3 ani !....lol...In schimb am toata gama de dvd cu desene animate !... folosesc un dvd portabil Philips in masina !. :)

Asta e motivul pt care as fi vrut o intrare Aux ...

Pana la urma cu modulatorul fm ..impac si pe bebe ..si sunt si eu multumit ! :blink: :)

Edited by myxage

Nu are sigur, daca e vorba de reverse. Cand l-am inlocuit am vazut ca in spate unde-ar trebui sa fie mufele de auxiliar are un capac de plastic albastru care imita mufele, deci no way....

182125[/snapback]

modelul bussines are o mufa cu 12 pini sub cea mare, cu siguranta...

Intr-adevar un casetofon after market strica putin linia bordulu, dar pentru cei care nu vor sa faca compromisuri si sa asculte muzica la calitatea anului 2007, nu vad alta solutie. Un mp3 BMW original costa 700E, unul after market varf de serie vreo 400E, sa nu mai zic ca cel original are 2-3 functii idioate, incomparabil cu functiile unui aftermarket.

Eu unul nu halesc sa ascult muzica ca la radioul lu bunica in masina de 20.000E.

• 1 month later...
Intr-adevar un casetofon after market strica putin linia bordulu, dar pentru cei care nu vor sa faca compromisuri si sa asculte muzica la calitatea anului 2007, nu vad alta solutie. Un mp3 BMW original costa 700E, unul after market varf de serie vreo 400E, sa nu mai zic ca cel original are 2-3 functii idioate, incomparabil cu functiile unui aftermarket.

Eu unul nu halesc sa ascult muzica ca la radioul lu bunica in masina de 20.000E.

186486[/snapback]

bine spus :blink:

• 3 weeks later...
am cd business am mufa aux? ma intereseaza daca pot sa pun un ipod ca m-am saturat de cd-uri prin toata masina. mersi

215464[/snapback]

mai bine cumpara o porcarie de fm-transmiter si la ala legi orice mp3 player fara sa-ti mai bati capul cu fire si legaturi.

link pt fm transmiter aici :

http://www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=1170

PS. nu am nici-o legatura cu firma espectiva si nu fac nici-un fel de reclama, este primul link iesit la google.

Edited by eth0tty1

• 11 months later...
  • 2 weeks later...
Am cumparat si eu un RC business facut in 2003 si am incercat sa folosesc intrarea aux si nu merge .Am conectat pinii 4,8,9 de la intrarea aux (nu de la Cd-changer ) la un mp3 player.Mai trebuie facut si altceva in afara de asta? Am gasit pe un site dar e in germana chestia asta :http://kaiser-media.de/bmw/aux-in/ Poate sa mearga cu ce zic baietii acolo?

Am cumparat si eu un RC business facut in 2003 si am incercat sa folosesc intrarea aux si nu merge .Am conectat pinii 4,8,9 de la intrarea aux (nu de la Cd-changer ) la un mp3 player.Mai trebuie facut si altceva in afara de asta? Am gasit pe un site dar e in germana chestia asta :http://kaiser-media.de/bmw/aux-in/ Poate sa mearga cu ce zic baietii acolo?

mda, itzi mai trebuie filtrul acela, 2 condensatori nepolarizati .22 micro si o rezistenta de 300k

daca ai navi mic atunci e pe 12 si 3 parca

Am incercat cu condensatoarele si rezistenta dar nu merge . eu ma gandesc ca la casetofon business nu merge dar atunci de ce sunt puse mufele si de ce pinii sunt conectati la procesor.Am mai vazut niste adaptoare pt intrare auxiliara dar daca il cumpar ce siguranta am eu ca o sa mearga . Daca cineva a mai conectat un radio casetofon business sa imi spuna si mie cum a facut .