Jump to content

FAR BMW E60 Bi-Xenon ORIGINAL , IMPECABIL - FACELIFT - Dupa 2008 - 249 EUR ! Okazie !

Recommended Posts

Vand far BMW E60 Face-lift , dupa 2008 , stanga fata.

Farul este IMPECABIL , NU are nici o ureche lipsa , totul functioneaza impecabil pe el.

Farul este ORIGINAL si este modelul cu BIXENON pe E60 LCI.

NU este inclus in pret trafu si becu.

Optional , pot oferii contra 100 RON bec original Philips D1S original , nou !

Pret far : 249 EUR FIX !

Poze : http://www.okazii.ro/faruri-si-lumini/faruri/far-bmw-e60-bi-xenon-original-impecabil-facelift-dupa-2008-249-eur-okazie--a121468668

P.S. Am pus link fiindca nu merge sa uploadez pozele pe forum !

misca lumina dupa cum invarti de volan ? are xenon pe ambele lupe ? care din becuri si trafuri nu e inclus in pret ? ca daca e bixenon inseamna ca sunt cate doua becuri si doua trafuri...right ?

Nu e adaptiv.

Confunzi un pic, bi-xenon nu inseamna ca are 2 becuri, ci faptul ca are atat faza scurta, cat si faza lunga pe acelasi bec, situat in lupa dinspre exteriorul farului, cum te uiti la poza. Lupa dinspre interior e "de ornament".

Edited by TudorMTS

Confunzi un pic, bi-xenon nu inseamna ca are 2 becuri, ci faptul ca are atat faza scurta, cat si faza lunga pe acelasi bec, situat in lupa dinspre exteriorul farului

Nu are cum sa fie asa. Acolo unde spui ,este un bec d1s ...nu h4 sau ceva cu doua faze !

pe un bec d1s nu poate fi si faza scurta si faza lunga

eventual,probabil ca la comutarea pe lunga ,se ridica o clapeta

asta nu inseamna bixenon

exact asa sunt si farurile mele actuale ,si nu scrie niciunde ca am bi-xenon in lista de dotari a masinii (scrie doar S522 Xenon Light S524A Adaptive Headlights S5ACA High-beam assistant )

La masina pe care am avut-o inainte era o clapeta care la comutarea pe lunga ,se ridica de pe lupa,si optiunea se chema "xenon with shutter" nicidecum "bi-xenon"

oricum,daca nu e "Adaptives Kurvenlicht" nu sunt interesat sa-l cumpar ,dar ar fi binevenite si alte pareri .

Lupa dinspre interior e "de ornament".

Acolo in spatele lupei ce este ? e gol ? nu e nimic ?

Nu are cum sa fie asa. Acolo unde spui ,este un bec d1s ...nu h4 sau ceva cu doua faze !

pe un bec d1s nu poate fi si faza scurta si faza lunga

eventual,probabil ca la comutarea pe lunga ,se ridica o clapeta

asta nu inseamna bixenon

exact asa sunt si farurile mele actuale ,si nu scrie niciunde ca am bi-xenon in lista de dotari a masinii (scrie doar S522 Xenon Light S524A Adaptive Headlights S5ACA High-beam assistant )

La masina pe care am avut-o inainte era o clapeta care la comutarea pe lunga ,se ridica de pe lupa,si optiunea se chema "xenon with shutter" nicidecum "bi-xenon"

oricum,daca nu e "Adaptives Kurvenlicht" nu sunt interesat sa-l cumpar ,dar ar fi binevenite si alte pareri .

Acolo in spatele lupei ce este ? e gol ? nu e nimic ?

Eu asa stiam, sa ma corecteze altcineva daca gresesc.

Da, in spatele lupei dinspre interiorul farului nu este nimic.

Corect.

In lupa mica din interior este doar un bec de pozitie , cel de angel.

Farul este bixeon , lupa ridica oglinda si ai faza lunga/scurta cu xenon. Asa este la orice masina cu bixenon , pe un singur bec !

Nu este adaptiv , daca era , probabil mentionam , si cu siguranta nu ar fi costat cat asta , ci probabil dublu.

Nu este inclus traful (droserul) si becul. Pretul unui traf este undeva la 100-150ron si la fel si becul.

• 3 months later...