Jump to content

Boxe Infinity Reference 6032cf 6.5-Inch

Recommended Posts

Mi-a intrat in cap sa dau niste banisori pe niste boxe pe care as vrea sa le instalez pe spate in locul celor de fabrica pe E90-ul(2006) din proprietate, pe care specific ca am HiFi Professional de fabrica.Am gasit ceva atractiv pe Amazon si anume http://www.amazon.com/Infinity-Reference-6032cf-6-5-Inch-High-Performance/dp/B002BZFSYA/ref=sr_1_379?s=automotive&ie=UTF8&qid=1356204179&sr=1-379&keywords=BMW+E90 .

Intrebarea este daca jucariile astea merg pe masina mea fara a avea nevoie de un alt amplificator decat cel care este montat pe masina din fabrica.

Astept un raspuns cat se poate de repede de la dumneavoastra. Numai bine.

Incep sa cred ca partea de amplificare nu e o problema,in sensul ca amplificatorul le va duce fara alte modificari, dar incep sa ma gandesc daca fizic le voi putea instala pe polita din spate de sub luneta in locul celor OEM. Le-am comandat deja manat fiind de recomandarile celor de pe Amazon, cum ca se potrivesc pe E90 si ale unor tipi care au montat asa ceva in zona aia pe E46. Ma gandesc ca daca pe E46 au incaput vor incapea si pe E90 pe polita aia de sub luneta spate.Ce parere aveti? Astept parerile voastre pentru ca de montat cumva le voi monta acolo, chiar daca voi apela la ajutorul vostru, al celor care se pricep la astfel de instalari. Multam!

PS Difuzoarele sunt Infinity Reference 6032si 6.5-Inch, Shallow Mount High Performance 180-Watt Two-Way Loudspeaker.

Edited by Ionuț_Cosmin

Cate difuzoare are masina ta? Ai tweetere pe fata?

Dif de pe spate sunt cu 3 prinderi.

Salutare,

Masina mea este un E90 325i din 2006 cu urmatoarea optiune pe sound: S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM HiFi speaker system. De aici trag concluzia ca masina are HiFi Professional pe ea. Daca ajuta cumva masina mai are in sensu asta:

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL Navigation system Professional

S672A CD WECHSLER 6-FACH CD changer for 6 CDs

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM HiFi speaker system

Pentru ca inca nu am condus masina din motivul ca nu sunt in tara si nu am fost nici la achizitia masinii pot sa va spun ca sotia spune ca sunetul general este foarte frumos in masina chiar si la viteze mari, de acici tragand concluzia ca masina are macar un HiFi OEM pe ea.

Pentru ca am vazut difuzoarelel alea de la Infinity de vanzare pe Amazon la un pret mai mult decat bun fata de Ro si chiar fata de pretul initial la care s-au vandut pe Amazon m-am decis sa schimb macar boxele de pe spate cu INfinity-urile astea, despre care am auzit destul de multe lucruri bune de la cei care si-au mai instalat astfel de boxe pe masini. Anyway ele vor sosi cred ca in 2-3 zile pentru ca anularea pe care am dat-o eu aseara a fost facuta dupa ce ele au fost deja trimise catre mine. Sper sa gasesc pe cineva printre voi care sa ma ajute sa le montez pe polita din spate, de sub luneta, in locul celor OEM, bineinteles contracost.

PS http://www.amazon.com/Infinity-Reference-6032si-Performance-Loudspeaker/dp/B002C8AFEE/ref=au_pf_pfg_s?ie=UTF8&Make=BMW%7C31&Model=325i%7C173&Year=2006%7C2006&carId=001&n=1077068&newCar=1&s=car&vehicleType=automotive -This product fits your 2006 BMW 325i - am inteles din ce spun si altii ca ar fi universale ca montaj pentru ca vin cu niste adaptoare speciale. Vom vedea, sper sa reusesc sa le pun acolo.

Intreaba si in alte parti...

Sincer nu stiu unde si pe cine sa intreb pentru ca in momentu de fata nu sunt in Ro.

Edited by Ionuț_Cosmin

Si mi-a mai venit ince ceva in minte: un amplificator Kenwood Kac-8405 720-Watt 4/3/2-Channel Amplifier with Variable LPF/HPF. Credeti ca ar putea aparea vreo problema daca as instala amplificatoru asta in locul celui de fabrica sau in plus. Io stiu sa zicem spatele +subwoofer-ele de sub scaunele fata pe Kenwood iar restu difuzoarelor sa ramana pe celalalt de fabrica, sau tot pe kenwood? Sunt foarte tentat sa cumpar jucaria asta in scopul de a imbunatati capital soundul. Astept raspunsurile voastre.

Amplificatoru este asta ca si caracteristici: http://www.amazon.com/Kenwood-Kac-8405-720-Watt-2-Channel-Amplifier/dp/B0038FNIBW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1356377933&sr=8-1&keywords=Kenwood+8405

Edited by Ionuț_Cosmin

Amplificatorul se schimba f greu (cel OEM are niste mufe speciale care intra in el) ce nu sunt compatibile cu amplifuri aftermarket.

Cu difuzoarele pt spate te ajut eu la montaj fara bani si fara nicio obligatie.

Eu mi-am schimbat sonorizarea pe toata masina (tot E90).

PS: kenwood ala e cam petarda.

Edited by kristal_madness

Amplificatorul se schimba f greu (cel OEM are niste mufe speciale care intra in el) ce nu sunt compatibile cu amplifuri aftermarket.

Cu difuzoarele pt spate te ajut eu la montaj fara bani si fara nicio obligatie.

Eu mi-am schimbat sonorizarea pe toata masina (tot E90).

PS: kenwood ala e cam petarda.

Iti foarte multumesc pentru raspunsul tau si pentru ajutor...chiar aveam nevoie de cineva care sa ma sfatuiasca in concret despre mini-upgrade-ul asta pe sound si sa ma ajute la eventualele montaje pentru ca nu pot sa spun ca ma pricep.ma gandeam sa incerc sa-l pun doar pe anumite boxe sa zicem nu pe toata masina...crezi ca ar fi o problema?...sa zicem ca o parte din difuzoare raman pe OEM iar cealalta parte pe kenwood fara sa schimb cu totu ampu OEM adica fara sa-l scot total din uz...crezi ca ar fi o problema? inca o data iti multumes frumos pentru amabilitatea de care ai dat dovada iar daca am vei ajuta cu montajul voi avea eu grija sa ma revansez cumva...Craciun fericit!

Eu zic sa nu iei niciun amplificator acum, intai sa vezi cum se aude sonorizarea de pe masina ta.

K...asa am sa fac...ideea e ca e foarte tentant pentru ca preturile de pe amazon sunt extrem de bune,iar in momentu de fata beneficiez de free shipping...ma uitam in Ro la preturile pe care le mai cunosc din intretinerea E39-le-ului pe care l-am avut si nu suporta comparatie sincer. de exemplu:pretul unui astfel de amplificator de clasa medie e pe undeva pe la 1000 de lei pe cand acum puteam sa-l iau cu 400, un filtru de aer original pe amazon e 22$ pe cand la orice reprezentanta din Ro dai cel putin triplu ... mersi frumos de sfaturi!Sarbatori fericite!

Edited by Ionuț_Cosmin

Pana la urma am facut si investitia asta http://www.amazon.com/Kenwood-Kac-8405-Channel-Class-Amplifier/dp/B004XDL21Q/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1356633198&sr=1-1-catcorr&keywords=Kenwood+8405+AB ... am cumparat amplificatorul si un set de fire Boss pentru el.Ce m-a determinat sa fac pasu? Pe de o parte diversele discutii despre soundul de slaba calitate de pe BMW, neechipat cu Logic 7 sau Individual, in general, iar pe de alta parte un review al unui american care si-a pus pe E90 330i 2006 exact statia asta si zice el: "The amp is perfect. What more can I say? You have everything you need. High and low pass filters, input sensitivity(gain and attenuation), bass boost and a super quiet fan. There's fuse protection and a cool cover for your connections. The performance is off the hook. I was considering upgrading the speakers for my 2006 BMW 330i with BSW speakers but with this amp, all the levels are expanded and the clarity is outstanding. Upgrade is definitely not needed. The factory subwoofers are driven to full production. The only extra thing that this baby could have is two more channels, but who needs that apart from me? " Deci ce am de pierdut? Nu vreau bubuiala in masina ci vreau un pic de fidelitate la volum relativ fara a face modificari de HU care sa-mi creeze alte probleme! Va salut si va mai urez inca o data Sarbatori fericite!

P.S. Un admin poate schimba titlul topicului in "Mini-upgrade sound E90"

Edited by Ionuț_Cosmin

ideea e ca multe review-uri sunt puse de cei care le vand....sper sa fie ok...succes...

Din toate review-urile pe care le-am citi despre Kenwood-ul asta nu stiu daca am vazut 2-3 care sa se planga. Daca omu ala, cu masina care ma interesa pe mine, spune ca e foarte bun pentru ea, pentru mine e de ajuns, pentru ca nu vreau prea multe de la el ci o imbunatatire!