Jump to content

geam haion blocat

mardeiasu

Recommended Posts

Salut . Pentru ca aveam firele sectionate la un e 61 touring am procedat la refacerea legaturilor dar numai ca din gresala am inchis geamul la haion inainte de a testa daca totul functioneaza. Acum nu se mai deschide geamul din butonasul de sub stergator. Tot haionul se deschide dar nu si geamul singur. Cum fac sa-l deschid?

asa am patit si eu :frantics:

am dat tapiteria jos si apoi am desfacut iala aceea care inchide luneta apoi am pus_o la loc

Sigur scrie asa ceva in manual, pentru cazul in care ramai fara baterie. Ar trebui sa poti desface daca dai jos tapiteria de pe hayon.

in carte scrie doar de portbagajul intreg nu si de luneta

Poi cum ai lucrat la -2 grade s-au rupt si alte fire cine sti... oricum dupa ce incep astea cu firele te poti astepta si la altele...

Eu am patit la un audi A4 a inceput usa soferului apoi la scurt timp usa dreapta spate, apoi un "musafir" mi-a ros toata instalatia de la motor :cry:

Edited by smiley32

da am conectat tot si lipit tot , adica firele rupte. nu era strop de apa la antena, iar radioul functioneaza perfect. geamul a reusit electricianul sa-l deschida din leptopul de diagnoza. Si la tine cum ti-ai dat seama ca de la antena nu se inchide?

aha

pai eu am facut test si antena divercity nu raspundea dar doar partea cu inchisul ca radio functiona normal

cumva si dezaburirea tot de asta nu merge? de la antena?

nu ,dezaburirea functiona

Edited by ionut1985

la mine functiona inchiderea pana sa ma apuc sa desfac firele, iar la 1 ora de la inceperea lucrarilor nu mai functiona cheia. Cred ca sunt ceva legaturi rupte si in cablajul de pe partea stanga pt ca tot pe acolo vine si dezaburirea care inca nu am remediat-o . Eu am refacut complet firele rupte la balamalele de pe dreapta. Sunt 2 manunchiuri de fire pe dreapta si 2 pe stanga. Si la mine pe dreapta erau cate 4 fire rupte in fiecare manunchi. Nu cred ca avea de la ce sa se strice inchiderea centralizata adica antena mai ales ca a mers pana sa desfac geamul. Chestia la care ma gandesc e ca atunci cand am desfacut am cam tras si de legaturile de pe stanga si cred ca s-a mai intrerupt vreun fir. Si antena aia era perfect uscata si curata. O sa va spun maine dupa ce mai fac o tura cu ea la doctor.

la mine functiona inchiderea pana sa ma apuc sa desfac firele, iar la 1 ora de la inceperea lucrarilor nu mai functiona cheia. Cred ca sunt ceva legaturi rupte si in cablajul de pe partea stanga pt ca tot pe acolo vine si dezaburirea care inca nu am remediat-o . Eu am refacut complet firele rupte la balamalele de pe dreapta. Sunt 2 manunchiuri de fire pe dreapta si 2 pe stanga. Si la mine pe dreapta erau cate 4 fire rupte in fiecare manunchi. Nu cred ca avea de la ce sa se strice inchiderea centralizata adica antena mai ales ca a mers pana sa desfac geamul. Chestia la care ma gandesc e ca atunci cand am desfacut am cam tras si de legaturile de pe stanga si cred ca s-a mai intrerupt vreun fir. Si antena aia era perfect uscata si curata. O sa va spun maine dupa ce mai fac o tura cu ea la doctor.

pai uitate si la sigurante poate ai vreo una arsa

poate a facut scurt ele fiind neizolate

Edited by ionut1985

Da am rezolvat problema . Dupa ce am desfacut haionul de 10 ori si tot nu a mers inchiderea , am luat decizia sa verific si sigurantele unde am constatat ca era una de 5 amperi arsa. Am inlocuit.o si asa am rezolvat si inchiderea fara sa schimb diversity antena.

scurt circuit

• 3 weeks later...