Jump to content

E46 FL Silver

Rapy22

Recommended Posts

Cred ca a venit timpul sa imi prezint si eu masina:

BMW E46 FL 2.0 143 cp an 2002 cu urmatoarele optiuni:

-Trapa (foarte important pentru mine)

-Volan sport piele cu comenzi

-Scaune incalzite

-Xenon de fabrica cu spalatoare faruri

-Oglinda retrovizoare cu senzor antiorbire

-Oglinzi rabatabile electric

-Senzori lumnina

-Senzori parcare

-Diuze incalzite

-Senzor ploaie

-Geamuri electrice fata

-DSC

-BC

-Pilot automat

-Jante pe 16 bmw

-cotiera fata-spate

Si cam atat cu optiunile in mare... si acum putina istorie, sunt fost posesor de VW golf 4 care lam avut in posesia mea circa 2 ani de zile si modificat radical si altele poate alti lau mai vazut golf 4 rosu B 999 GLF, pe care lam vandut in vara si am trecut mai departe la ce imi doream de foarte mult timp BMW e 46 am ales FL datorita faptului ca nu vroiam dupa sa fac acele modificari sa il aduc in stagiul de FL si cu cat mai multe optiuni, asa ca am plecat personal in germania si lam cumparat:D si acum usor usor o sa vina mici modificari.

post-57457-0-45420500-1356522615_thumb.jpg

post-57457-0-16895900-1356522625_thumb.jpg

• Like 2
  • Downvote 2

Frumoasa masina, incearca sa pastrezi un aspect cat mai OEM :)

Ms pentru apreciere, clar va ramane OEM

Ca si completare KM are 184000 in prezent a fost adusa in septembrie cand iam facut si revizia completa (filtre+ulei+bujii+intinzator+bucsi) si mai nou ieri iam schimbat si becurile ca am avut ghinionul sa fie cele de fabrica si au cedat, cu ocazia asta am trecut la 6000k si leduri pe led

Edited by Rapy22
  • Like 1
  • Downvote 1

Ms pentru apreciere, clar va ramane OEM

Ca si completare KM are 184000 in prezent a fost adusa in septembrie cand iam facut si revizia completa (filtre+ulei+bujii+intinzator+bucsi) si mai nou ieri iam schimbat si becurile ca am avut ghinionul sa fie cele de fabrica si au cedat, cu ocazia asta am trecut la 6000k si leduri pe led

Poze cu interiorul ? daca nu sunt prea indiscret :D

• 4 weeks later...

ai cumparat si canalele de aer :p ?

Pai asta inca nu stiu..ca sa zic pe scurt.. :-acu vreo 3 zile am fost la un tov tot cu e46 doar cu pachet m si observ bara fata zgariata pe toate partea din drepta si putin fata ..el explicand ca domple a mers pe la tara..dar sia luat deja bara noua..si dupa care el zice nu o vrei tu? tio vopsesti si tio pui la tn:D doar ca mia zis ca imi da fara proiectoare acu nush daca fara restu ....momentan astept:) ca inca negociez cu el si pt bara originala de m tehnic 1 pe spate

Vad ca ai ~184 mii km ,ai motorul n42, sa ai in vedere schimbarea intinzatorului de lant (cu noul model revizuit), asta in cazul in care nu s-a facut deja... ai sa vezi pe parcurs cateva problemute care le are n42-ul ... gen cateva garnituri care incep sa cedeze, dar sa nu te amarasc (suntem cativa pe forum care am reusit sa rezolvam "scurgerile" asa ca iti vom fi de ajutor:)) ) per total e f ok motorul atat timp cat ai grija de el.

Sa o porti cu placere si km fara nr. :D

Edited by raul_bog

Vad ca ai ~184 mii km ,ai motorul n42, sa ai in vedere schimbarea intinzatorului de lant (cu noul model revizuit), asta in cazul in care nu s-a facut deja... ai sa vezi pe parcurs cateva problemute care le are n42-ul ... gen cateva garnituri care incep sa cedeze, dar sa nu te amarasc (suntem cativa pe forum care am reusit sa rezolvam "scurgerile" asa ca iti vom fi de ajutor:)) ) per total e f ok motorul atat timp cat ai grija de el.

Sa o porti cu placere si km fara nr. :D

Cumparata din Germania de la 180 mii km ajunsa in romania cu vreo 183 si atunci am si facut revizia totala inclusiv intinzatorul model nou si acum am 185 d mii si nu a papat gram de ulei ... eh miam facut din timp toata documentatia privind acest motor:D (din topicurile deschise deja si care au fost de un real ajutor)

Daca nu este confidential, cat ai dat pe ea in D?

Daca te referi pe masina am dat cu tot cu nr pe 2 saptm 5150 E desi neamtu avea in geam 5500:)

• 3 weeks later...

Revin cu 2 poze mai recente:) si noutati:

Montat muzica pe masina compusa din:

-Kit cabluri 50mm2 0AWG

-Condensator 8,5 F

-Statie MCHammer 1500

-Subwoofer Magnat tub..(destul de slab , statia pe minim)

-Pus cablu de Aux din mp3 original

cu astea urmeaza poze

post-57457-0-89223600-1360927707_thumb.jpg

• Like 1