Jump to content

My Nigger :))))

Allex18

Recommended Posts

318i motor 2000 130 ponei.........consum 13% cam mult ... dotari : bi-xenon , i-drive + tv ,piele , pachet lumini , jante double spike pe 17 225 fatza 255 pe spate , pachet climat pasageri[mai fumurii pe spate] manual 6 trp + multe altele :blink: am sa pun si niste poze o am de 1 luna 3600 km doar in Bucuresti.... pe viitor as vrea sa ii pun un chip si un eleron de M da asta la vara in colo

318i motor 2000 130 ponei.........consum 13% cam mult ... dotari : bi-xenon , i-drive + tv ,piele , pachet lumini , jante double spike pe 17 225 fatza 255 pe spate , pachet climat pasageri[mai fumurii pe spate] manual 6 trp + multe altele :blink: am sa pun si niste poze o am de 1 luna 3600 km doar in Bucuresti.... pe viitor as vrea sa ii pun un chip si un eleron de M da asta la vara in colo

318i motor 2000 130 ponei.........consum 13% cam mult ... dotari : bi-xenon , i-drive + tv ,piele , pachet lumini , jante double spike pe 17 225 fatza 255 pe spate , pachet climat pasageri[mai fumurii pe spate]  manual 6 trp + multe altele :)  am sa pun si niste poze  o am de 1 luna 3600 km doar in Bucuresti.... pe viitor as vrea sa ii pun un chip si un eleron de M da asta la vara in colo

180985[/snapback]

SA O STAPANESTI SANATOS SI FARA INCIDENTE...DA JOS SEMNUL ALA DE INCEPATOR :blink:

Foarte tare masina.S-o stapanesti sanatos si fara incidente. Singurul lucru care imi displace la noile modele e faptul ca nu mai au bordul(sau consola centrala , cea cu climatronicul..sau nu stiu cum sa-i zic) putin orientat spre sofer, in rest foarte foarte tare! Multa bafta !

sa o stapanesti sanatos

off topic: ma scarbesc persoanele care isi iau 316i sau 318i si dupa aia intreaba pe forum de chip si alte prostii...voi ce ganditi "imi iau 316i ca e mai ieftin si dupa aia ii pun chip si il intrec pe ala cu 330i " nu? daca vrei putere ia-ti frate motor mare..iti e frica de consum? distractia costa !

:blink:

sa o stapanesti sanatos

off topic: ma scarbesc persoanele care isi iau 316i sau 318i si dupa aia intreaba pe forum de chip si alte prostii...voi ce ganditi "imi iau 316i ca e mai ieftin si dupa aia ii pun chip si il intrec pe ala cu 330i " nu? daca vrei putere ia-ti frate motor mare..iti e frica de consum? distractia costa !

181777[/snapback]

:) :) :)

putina corectie nu strica....oricum estemarfa titiul

:) :) :D

:))) nu mie frica de consum fac plinu la 1 sapt consuma 13% .......pai eu mi`am luat 318i pt ca 130 cai putere imi ajung un .......si nu mi`am luat masina pt curse liniutze chestii dastea...... nu dau atatia banii pe ea ca sa ma invart sau alte porcariii :blink: .......am intrebat de chip pt ca eu am acelasi motor ca si 320i de 2000 si 320i are 150 cai si stiu ca a mea e softata la 130 si dk ar merge cumva la 150 cu un cip ceva.....si dk imi era frica de consum imi luam DIESEL.......cica 330XD consuma 10 in BUCURESTI :)))) cam mult nu??? Edited by Allex18

nope :-)) inca n`am emotii .....pai e mai mult un moft sa zic asa...... dk 320i are 150 cai de ce sa nu am si eu :blink: tinand cont ca e acelasi motor

318i

Putere 129/5750 cp/rpm

Cuplu 180/3250 Nm/rpm

Acceleratie (0-100km/h) 10.0

Viteza maxima 208

320i

Putere 150/6200 cp/rpm

Cuplu 200/3600 Nm/rpm

Acceleratie (0-100km/h) 9.0

Viteza maxima 220