Jump to content

bmw-seria 3

adrianus999

Recommended Posts

salutare!acesta este primul meu post pe bmw club si imi cer scuze daca am gresit sectiunea.rog un moderator sa il mute daca este cazul.multumesc.

sa revenim........as vrea sa imi achizitionez anul viitor un seria 3 fabricatie 2002-2004.as vrea sa fie benzinar 1.8 sau 2.0 in cel mai rau caz.

v-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi.

in primul rand de unde este mai recomandat sa o iau..din tara sau din germania?pretul de acolo+numere+combustibil+bilete de avion+taxa ma duce cam tot acolo daca l-as lua din tara.a ramas acel mit cum ca acolo drumurile sunt mai bune si benzina...lalalaala.de aici imi e teama sa o iau deoarece mai toate mise par dubioase,obosite....in fine ,in plus fata de asta sunt de fel mai ghinionist si sigur as nimeri vreo coaja.

in al doilea rand..sa ma vad in fata masinii.......daca imi puteti spune la ce ar treb sa ma uit...asa una alta mai stiu si eu dar niste sfaturi din partea unor posesori ar fi bine venite.

si in ultimul rand cam la ce probleme sunt predispuse benzinarele seria 3 din anii aia?

multumesc frumos anticipat.

adrian

cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa folosesti functia search: asa vei da peste nenumarate topicuri deschise gen "sfat achizitie", " probleme seria 3" ...stiudiza putin structura forumlui si vei vedea a are o logica, fiind structurat pe anumite modele, pe anumite subiecte , etc.....si vei gasi nenumarate raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai si pe care inca nu le ai; in acest mod, poti posta si tu pe topicul/topicurile care iti suscita interesul si unde sunt subiecte similare, concentrand astfel informatia, intrabarile si raspnsurile in acelasi loc, si nu creand cate un topic"personal" unde sa primesti raspunsurile; in asa fel, si altii care au mai avut intrabarile tale iti pot raspunde, si cei care vor veni dupa tine cu aceleasi intrebari , in aceeasi situatie ca si tine, le va fi mai usor si folositor sa gaseasca totul in acelasi loc.

Asa ca incearca search, pe "Forums" dupa cuvintele cheie care te intereseaza si vei vedea ca o sa ai material de lectura pentru mult timp, iar acolo unde crezi ca ai nevoie de lamuriri suplimentare, posteaza pe topicurile dedicate.

Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.