Jump to content

probleme cu un urs 316i

Recommended Posts

am uitat sa mentionez k sunt din bucuresti,in concluzie cine cunoaste mecanic in bucuresti,sa ma ajute si pe mine,ku un telefon id ceva.

181057[/snapback]

Eu cunosc un mecanic care se pricepe bine la motoare(are si el tot un urs 316i)... daca vrei pot sa-ti dau nr. lui de tel si sa-l suni sa vb cu el dar mai departe nu stiu ce sa-ti spun ca nu am apelat la el decat pentru reparatii la motor. Daca te intereseaza da si tu PM si iti spun nr. lui. :blink:

Bafta!

Dupa ceva discutii cu un mecanic ,am aflat k statul pe loc ar cauza ambreajului,deoarece supapele sunt cam vechi si ia aer.

In dimineata asta am facut urmatoarea faza pt. aerisirea ambreajului(care mi-a prescriso un mecanic)

1.se ia una bucata seringa de la farmacie (6000 lei vechi)

2.se ia una bucata lichid de frana dot 4 (max 100.000 lei vechi)

3.se desface furtunu ala panzat din vasu cu licid de frana ,cel de langa sigurante.

4.se umple seringa cu lichid de frana,

5.si tinand apasat, pe furtun se baga prima seringa fortat (cu presiune)

6.de la a 2 a seringa aveti nevoie de ajutor,k cineva sa faca pedale in timp ce voi bagati lichidu tot fortat,(exista riscul sa va stropiti,mi sa intamplat),dupa ce a-ti bagat si a doua seringa veti constata k cel care face pedale va va informa k pedala s-a intarit.

7.fixati la loc furtunu pe vas ,dupa care daca nu aveti mari probleme, va intra in viteza super frumos.

Cam asa s-ar face cel mai usor aerisirea la ambreaj.

Edited by B-37-XOX

Eu sincer nu am auzit de metoda asta. Eu mi-am aerisit la nubira mea, ca e ambreajul jos tare, in felul urmator:

Fac vreo cateva pedale...apoi cineva care e acolo la surubel....este un surub de arama ceva de genu asta care se rupe extrem de repede !!!!!!!!!!!!!!...deci grija mare.

Fac pedala apoi tin apasat ambreaju pana la capat, si da drumu oleaca la surub...si face un puffff si pedala ramane acolo jos. Tre sa o ridici cu mana.

Si se repeta pasu asta de vreo 2-3 ori... Orcum s-a mai ridicat oleaca...da nu mult.

Sper ca ati inteles libajul asta de super mecanic ....=))