Jump to content

5-ul meu . O masina cinstita ,fara mari pretentii .

Calin SL

Recommended Posts

Ala cred ca e pt benzina, iar specificatia este pentru motor mult mai vechi decat al tau (98)

eu l-as schimba urgent.

Cati km pot sa merg cu el ? Scrie pe el " BMW Longlife -98 "

acuma spui ? dupa ce l-am bagat ? :bashwall:

pai plm, abia acum am citit... dar cum ti-a venit sa pui rahat ulei ala ?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

azi am scos-o de la vopsit ,masina arata bine,sunt multumit ( bara de LCI "isi spune cuvantul" )

poze incercam maine :good: ca azi era cam prafuita

Problema e ca nu mai merge "adaptivul" .Culmea ,eu cu mana mea am dat farurile jos acu doua saptamani,tot eu le-am montat azi inapoi.Functioneaza tot la faruri inclusiv levelingul,dar nu mai merg "adaptivele" si ledul verde de la intrerupatorul de lumini din boord palpaie

Am pus-o pe tester,nu vrea sa se reseteze eroarea :hmm:

maineeeeee pozeeeeee !!

scoate borna de la baterie si las-o asa 15 min, apoi pune-o inapoi.. exact acelasi lucru l-am patit si eu cand am pus pack M pe masina, si am dat farurile jos, mai bine zis cei de la service le-au dat jos....

incearca, poate ai noroc, si isi revine...

Edited by mdln

scoate borna de la baterie si las-o asa 15 min, apoi pune-o inapoi.. .

incearca, poate ai noroc, si isi revine...

A functionat,nu mai e nicio eroare, multumesc .De fapt am dat bateria jos sa vad ce-i cu ea ,e Varta Blue de 95A fabricata in 2010.Am pus-o o noapte pe redresor si acuma pare in regula.

azi am scos-o de la vopsit ,masina arata bine,sunt multumit ( bara de LCI "isi spune cuvantul" )

poze incercam maine :good: ca azi era cam prafuita

mai subtire buzunarul meu cu vreo mie de Euro,dar si masina e alta asa proaspat vopsita.Chiar sunt multumit.Bara de facelift si restul elementelor negru lucios,dau un aer de masina mult mai noua.

Poze

Edited by Calin SL

A functionat,nu mai e nicio eroare, multumesc .De fapt am dat bateria jos sa vad ce-i cu ea ,e Varta Blue de 95A fabricata in 2010.Am pus-o o noapte pe redresor si acuma pare in regula.

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor..

Foarte bine arata cu bara fata lci...

M-ai pus pe ganduri acuma, daca tin masina, imi schimb si eu cromu, ori le vopsesc ori imi iau altele negre, grila si chederele de la usi/geamuri...

Arata foarte bine :thumbsup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.