Jump to content

5-ul meu . O masina cinstita ,fara mari pretentii .

Calin SL

Recommended Posts

• 2 weeks later...

in ordinea prioritatilor ,avem asa :

- jante pe 19" in doua latimi cu 245 fata si 275 spate

- suspensie sport

- praguri laterale M5

- resoftare

- triple LCI

:sorcerer:

asa cum am zis si mai sus ,am respectat prioritatile,si de azi sunt fericitul posesor al unui set de 5 bucati star spoke 95

doua cu 9J et24 si trei cu 10J et 24 .Provenienta 750Li sedan de UK :flowers:

Din pacate,rotile nu sunt de pus direct pe masina deoarece au gume "corcite" doua de iarna foarte bune si trei de vara numai bune de aruncat.In afara de asta ,vreau sa le reconditionez pe toate 5 .Mai au diverse zgarieturi,nu le-as pune direct pe masina impecabila asa cum sunt ele acuma

Poze reale vor urma dupa reconditionare :thumbsup:

Mari rau...sigur se potrivesc la gauri nu? Cat a fost buc?

da,mari 9j fata si 10j spate n-o fi tocmai usor

da se potrivesc la fix si la gauri si la center bore...oricum le scot putin la ET 4...(am distantiere de 20 de mm) nu le las asa infundate.Nici nu stiu daca la 10J nu dau in telescop fara distantiere ,e mult a dracului 10J ,cred ca 245 stau stretch :Devil:

pretul a fost destul de mare si din pacate inca nu s-a terminat ,urmeaza reconditionarea si apoi GUMELE :blush: acolo la gume o fi belea,cred :wacko:

Stie cineva daca pot pune pe fata 255 35 19 pe 9J si pe spate 305 30 19 pe cele de 10J ? Doar dimensiunile astea le-am gasit !Ms.

Pe 9j poti pune linistit 255, maxim 265. Pe 10j in schimb nu incape 305, o sa arate foarte urat. Poti pune maxim 285, dar recomandat e 265 sau 275.

nu pune mai mult de 245 pe fata sa nu ai surprize cu caseta de directie in timp , eu iti recomand 245/35/19 fata si 275/30/19 spate

+1 si sunt ok si pt J-ul jantelor.

Caline la dimensiunile date de tine plus distantiere se prea poate sa iti dea cu virgula.

eu iti recomand 245/35/19 fata si 275/30/19 spate

da

alea sunt dimensiunile de pe stalp,dar nu gasesc asa ceva .Mai caut o saptamana-doua :thumbsup: daca nu gasesc,vand jantele mai departe si la revedere

+1 si sunt ok si pt J-ul jantelor.

Caline la dimensiunile date de tine plus distantiere se prea poate sa iti dea cu virgula.

ia sa studiez eu cum ar arata cu niste gume "trase" Cum ar fi un 235 spate pe 10j ? .Oare e ca dracu stretch ?Ceva gen poza

arata foarte urat!

5-ul e Masina,nu pisicutza:)

Unde vezi tu cum arata? din moment ce nu le-a pus pe masina, deci nici poze nu are.... Si sunt jante de seria 7, care "e masina"... nu de pisicutza(desi, si aia e masina).. O sa arate chiar foarte bine pe 5'ar...Am mai vazut, si arata foarte bine..

arata foarte urat!

5-ul e Masina,nu pisicutza:)

asta asa e! probabil ca ai dreptate ! nu cred ca da bine cu gume trase ,mi-am dat seama acuma ca n-are cum sa dea bine,atata timp cat n-am nici macar o suspensie sport !

O sa arate chiar foarte bine pe 5'ar...Am mai vazut, si arata foarte bine..

poate coborat mult,nu ca o barza :Devil:

Unde vezi tu cum arata? din moment ce nu le-a pus pe masina, deci nici poze nu are.... Si sunt jante de seria 7, care "e masina"... nu de pisicutza(desi, si aia e masina).. O sa arate chiar foarte bine pe 5'ar...Am mai vazut, si arata foarte bine..

n-ai inteles nimic! :hyper:

jantele sunt superbe,dau foarte bine atat pe 5-ar cat si pe 7-ar,eu am raspuns strict la ce a intrebat Calin,referitor la cum ar da gumele mai inguste pe latimea acestor jante.

app,s-a atasat si poza :frantics:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.