Jump to content

Cati sunt fara "acte in regula" pe club?

aleXpeed

Recommended Posts

Daca maine as avea vreo 15-20 mii de $ pentru o masina, mi-as lua Dodge Charger fara sa stau pe ganduri.

182012[/snapback]

mai, n-ai inteles...daca nu ai bmw, tre' sa stai in banca ta, daca ai si nu te "pricepi", iar tre' sa stai in banca ta, daca nu ai bmw si "te pricepi", esti renegat, iar daca ai bmw si te mai si pricepi, nu mai ai nevoie de nimic. esti complet. doar sa nu iti faca figuri bmw-ul. :blink:

mai, n-ai inteles...daca nu ai bmw, tre' sa stai in banca ta, daca ai si nu te "pricepi", iar tre' sa stai in banca ta, daca nu ai bmw si "te pricepi", esti renegat, iar daca ai bmw si te mai si pricepi, nu mai ai nevoie de nimic. esti complet. doar sa nu iti faca figuri bmw-ul. :blink:

182017[/snapback]

Deci stau in banca mea :) :)

Cu coada'ntre picioare ridic si eu mana ! De 2 saptamani nu mai am pisica si daca va zic ce masina mi-am luat o sa radeti de mine dar e scuzabil oarecum zic eu ca ma ruinase consumul ....

acum am opel tigra ... masina de pasarik si alta nu .

in curand revin la bmw pt ca iti ofera o senzatie unica de neintalnit la nici o alta masina ... :blink:

Cu coada'ntre picioare ridic si eu mana ! De 2 saptamani nu mai am pisica si daca va zic ce masina mi-am luat o sa radeti de mine dar e scuzabil oarecum zic eu ca ma ruinase consumul ....

acum am opel tigra ... masina de pasarik si alta nu .

in curand revin la bmw pt ca iti ofera o senzatie unica de neintalnit la nici o alta masina ... :)

183205[/snapback]

Ia zine si noua cate ceva de tigra...Ma batea si pe mine odata Gandul :)

Fuge???cred ca aia de 1.6 e buna la sprint ca are 900 kg Tigra nu???

Sunt Soooper interesat cat ai luat cu ea .... :) :)

Asteptam raspunsuri..Cel putin eu sunt NUMAI OCHII sa vad ce scrii :blink:

Ia zine si noua cate ceva de tigra...Ma batea si pe mine odata Gandul :)

Fuge???cred ca aia de 1.6 e buna la sprint ca are 900 kg Tigra nu???

Sunt Soooper interesat cat ai luat cu ea .... :)  :)

Asteptam raspunsuri..Cel putin eu sunt NUMAI OCHII sa vad ce scrii :blink:

183212[/snapback]

Pai eu am 1.4 16valve ... destul de puturoasa dar stabila , credeam ca se compara cu , calibra dar nu are nici o treaba :)

cat despre 900 kg ei bine e chiar mai grea ca loganul ... 1360 kile , unde le-o avea bagat habar nu am :)

In rest ce sa zic , inafara de consum nu sunt avantaje

1300 kg :D  :)  :)

Doamnee ce or fi bagat In ea de are 1300 kg...Oricum sa o stapanesti sanatos si fara evenimente mie chiar imi place masinutza  :)  :)  :D

Calibra nu stiu ce am cu ea dar sa nu o vad :blink:  :D 

In oras cam cat ia mai mult de 10%???

Sa o stapanesti Sanatos 

merci ! consum in oras 7-8 afara 5-6 maxim !!! scuze daca am deviat de la topic :) :D

Edited by TheMendacious

Pai eu am 1.4 16valve ... destul de puturoasa dar stabila , credeam ca se compara cu , calibra dar nu are nici o treaba  :)

cat despre 900 kg ei bine e chiar mai grea ca loganul ... 1360 kile , unde le-o avea bagat habar nu am  :blink:

In rest ce sa zic , inafara de consum nu sunt avantaje

183276[/snapback]

Are 1030 de kg....uita-te pe carfolio.com.