Jump to content

Va place?

aleXpeed

Recommended Posts

Este hidos...foarte neproportionat...ssangyong. Bangle chiar este incapabil sa faca ceva frumos. Nu are pic de simt al esteticului. Cat de bine se aseza "vechiul" model x5 pe sosea fata de bila asta...Ar fi atat de multe de spus, dar e prea tarziu..

181325[/snapback]

noul X5 nu este desenat de Bangle :blink: te arunci repede si iti dai tu cu parerea ca nu se aseaza bine masina pe sosea, ori nu stii sa folosesti sensul termenilor, vorba ta , e tarziu fugi la culcare ca deja visezi :) (fara suparare, glumesc dar o spun si la modul serios) :) :)

oare de ce am eu impresia ca anuntul ala e pus de un fraier care vrea sa isi faca minute pe cartela lui prepay, prea multe neconcordante si masina este USA :)

Edited by d-rive

noul X5 nu este desenat de Bangle  :blink:  te arunci repede si iti dai tu cu parerea ca nu se aseaza bine masina pe sosea, ori nu stii sa folosesti sensul termenilor, vorba ta , e tarziu fugi la culcare ca deja visezi  :)  (fara suparare, glumesc dar o spun si la modul serios)  :)  :)

oare de ce am eu impresia ca anuntul ala e pus de un fraier care vrea sa isi faca minute pe cartela lui prepay, prea multe neconcordante si masina este USA  :)

181404[/snapback]

Bun, sa intelegem prin "desenat de Bangle" noul stil BMW, care incepand de la seria 7 si pana la x5-ul asta a cam dat-o in bara, bineinteles cu cateva exceptii (seria 6 si seria 3 coupe). Uite cum Audi a reusit sa pastreze o linie superba.

Nu se aseaza bine pe sosea intre ghilimele mai..din punct de vedere estetic nu tehnic. N-am contestat niciodata tehnica bmw, vorbesc acum numai din punct de vedere al esteticului. Si voi ramane de parere ca arata prea mult a suv asiatic decat a bmw veritabil, asa cum era vechiul x5.

@Mentiro e chestie de gust, mie chiar imi place stilul lui Bangle si acum cativa ani toti preziceau prabusirea lui BMW din cauza asta, iar BMW nu mai reuseste sa faca fata cererii asa ca nu prea pot sa le dau dreptate contestatarilor lui Bangle, cei cu modele mai vechi BMW spun ca ale lor sunt cele mai frumoase, asa este le dau dreptate :) Audi, e tot chestie de gust, imi place si Audi dar daca ar fi sa aleg doar prin prisma designului as alege clar BMW :blink:

Daca zici ca se "aseaza" adica arata bine pe sosea :) Tendinta SUV-urilor in design este cat se poate de clara, eu ma bucur ca nu au facut X5-ul precum SantaFe, Q7 sau alte balene si au ramas la o linie clara BMW, as zice chiar clasica, pot sa iti descriu fiecare linie de la X5 si sa gasesc corelari cu vechi modele BMW, eu zic sa privesti cu mare atentie fiecare detaliu si felul cum se imbina liniile pe masina si ai sa vezi ca e un BMW clar, e drept l-au umflat un pic si nici eu nu sunt de acord cu asta, au marit si portbagajul si au pus si acele 2 locuri in plus, asa e trendul nu ai ce sa faci, nu vezi de la generatie la generatie masinile sunt mai mari... pana cand nu stiu :) cred ca se vor opri cand vor constata ca sunt indecent de mari si nu le mai incap in garaj :)

glumesti? o vedeam in oglinda retrovizoare acum cateva seri si primul lucru la care m-am gandit a fost 'ce tupeu au chinezii astia... sa copieze atat de grosolan BMWurile...", pe urma a trecut pe langa mine si am vazut ca e noul X5. ce gluma proasta :blink: