Jump to content

Se tine bine batranu:D

Bgy666

Recommended Posts

Eu as fi facut cand am luat permisul dar cu dacia nu puteam. Acum ca dau inspre 28 parca nu prea mai am chef. bgy pana la urma ce faci cu masina? O vinzi, o donezi, o pastrezi? Ca daca o vinzi nu cred ca e o strategie buna de vanzare filmul asta. My .02. Edited by ifx

Eu as fi facut cand am luat permisul dar cu dacia nu puteam. Acum ca dau inspre 28 parca nu prea mai am chef. bgy pana la urma ce faci cu masina? O vinzi, o donezi, o pastrezi? Ca daca o vinzi nu cred ca e o strategie buna de vanzare filmul asta. My .02.

Multi inainte.

Tot o dacia am avut si eu ca multi alti (break pe gaz ala da consum :super:).

Masina este de vanzare, nu ma feresc sa zic ca a stat in garaj acoperita de puf, a mers si a facut si cerculete si burnouturi si liniute ca mai toate BMW-urile, in acelasi timp am avut foarte mare grija de ea.

Tot ce inseamna 7 si benzina o sa fiu aiurea rau pe viitor pentru ca piata e cum e. Daca ma uit pe autovit cel putin observ ca astea mai vechi cu motoare mari pe benzina se tot imputineaza. Si inca nu a venit lovitura aia urata cu carburantul. Daca se face 7 lei chiar ca le tinem de pozat. O sa fim obligati sa mergem tot mai mult cu ceva mai economic si sa pastram masinile mari pentru weekend. Pana una alta daca se vinde bine, daca nu se restaureaza si se pastreaza.

Tot ce inseamna 7 si benzina o sa fiu aiurea rau pe viitor pentru ca piata e cum e. Daca ma uit pe autovit cel putin observ ca astea mai vechi cu motoare mari pe benzina se tot imputineaza. Si inca nu a venit lovitura aia urata cu carburantul. Daca se face 7 lei chiar ca le tinem de pozat. O sa fim obligati sa mergem tot mai mult cu ceva mai economic si sa pastram masinile mari pentru weekend. Pana una alta daca se vinde bine, daca nu se restaureaza si se pastreaza.

Cam asta e si planu meu.

Daca se vinde bine daca nu il tin de wekend, eu de fel merg cu e34 2.0 vanos, din acest motiv il si vand pe 7-ar ca nu am ce face cu 2, ma doare buzunuaru doar ca le am chit ca nu le-as folosi.

Edited by Bgy666

ce tiganie, incepand de la calitatea video si terminand cu faptul ca acel burnout s-a petrecut pe strada, parca intr-o statie de autobuz sau ceva de genul asta ca era lume pe trotuar.

auzi, burnout cu seria 7, vai de capul meu, pe mana cui a ajuns.

Edited by Pole

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.