Jump to content

Achizitionare jante style 230 pe 19

Silviu1980

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Foarte frumoase jantele. Arata superb dar eu nu am rezistat mai mult de o luna cu jante pe 19 ... plus ca imi atingeau la cea mai mica denivelare. La noi sunt pilaf drumurile vara, acum situatia este trista in Bucuresti. Daca o lasi si jos la primul hop pe autoastrada atinge de nu se vede. Jantele astea o sa isi puna amprenta pe masina in timp.

Depinde de jante, ce ET au, combinatie jante/anvelope etc. Astea 230 sunt sigur ca nu ating. Eu am roata spate cu 15mm mai in afara fata de el si imi atinge doar la cazuri de hopuri zdravene pe autostrada cand am masina cu pasageri si bagaje in spate.

parca spuneai ca nu iti vei pune pe 19 :)) si pe mine ma bate gandul la unele pe 19 dar asta mai la vara.oricum modelul asta de jante e super.daca ai mai lasa cativa cm suspensia ar fi perfect.vezi ca maine trec pe la tine ptr ca trebuie sa facem cateva comparatii deoarece mi-am schimbat iar jantele :)) dar am ramas tot pe 18

• sal baieti ,aveti idee merge sa pun pe modelul asta de jante pe spate 245/35/19 ? dar sa nu fie probleme.?

nu cred ca e bine . eu am 235/35/19 si roata trece la 4 mm de suspensie ,

Foarte frumoase jantele. Arata superb dar eu nu am rezistat mai mult de o luna cu jante pe 19 ... plus ca imi atingeau la cea mai mica denivelare. La noi sunt pilaf drumurile vara, acum situatia este trista in Bucuresti. Daca o lasi si jos la primul hop pe autoastrada atinge de nu se vede. Jantele astea o sa isi puna amprenta pe masina in timp.

daca ai suspensie sport e imposibil ce spui tu .

eu am mers si cu 180 pe autostrada si n-am nici o pb cu atinsul.

pb cu atinsul sunt la borduri, insa e adevarat ca drumurile sunt praf si reviziile trebuie facute mai des decat atunci cand ai jante pe 16 / 17

Deaja am 1000km cu jantele si nu am intampinat nici o problema-nu ating in nici un caz- am dimensiunea asta pe stalpul masinii. Ar arata mai bine mai lasata dar nu o sa o fac tinand cont ca mai pun bagaje la drumuri lungi +nevasta si copil. Se simte o oarecare duritate in plus dar nu mare. Daca procedezi la drum cu mai multa atentie si incerci sa eviti gropi, nu vad problema reviziilor mai dese. Oricum am deja 27000 km facuti cu masina si in afara de 3 revizii ulei+filtre nu a cerut nici un ban.Voi vedea de aici inainte cu noile jante-sper sa ma duca la fel.

Oricum chiar de imi este ft draga masina s-ar putea vinde in curand pentru achizitionarea unei motorizari mult mai mari, asa ca aviz amatorilor.

Edited by Silviu1980