Jump to content

E90 Alb B-727-FLY

B0yCk

Recommended Posts

Sa te bucuri de ea!:yahoo:

sa te poate sanatos :thumbsup:

Multumesc, asa sa fie :)

Aveti idee de ce nu imi apare in bord semnul de pilot automat in momentul in care il actionez?

Pilotul functioneaza, doar ca nu am nici o avertizare vizuala

Multumesc, asa sa fie :)

Aveti idee de ce nu imi apare in bord semnul de pilot automat in momentul in care il actionez?

Pilotul functioneaza, doar ca nu am nici o avertizare vizuala

pi nu iti apare nimic cand activezi tempomatul

doar daca ai active cruze control o sa iti apare in bord

Cand activezi pilotul automat, nu apare nimic pe bord, ci doar sesizezi faptul ca masina mentine viteza setata constant. Pentru a indica viteza setata, eu am efectuat o codare cu ajutorul NCSEXPERT si in momentul in care setez pilotul automat, pe ecranul din bord (cel patrat unde arata ceasul) imi apare valoarea vitezei la care a fost facuta setarea si dupa cateva secunde dispare.

pi nu iti apare nimic cand activezi tempomatul

doar daca ai active cruze control o sa iti apare in bord

M-am lamurit atunci, faceam confuzie intre cele 2

Pentru a indica viteza setata, eu am efectuat o codare cu ajutorul NCSEXPERT si in momentul in care setez pilotul automat, pe ecranul din bord (cel patrat unde arata ceasul) imi apare valoarea vitezei la care a fost facuta setarea si dupa cateva secunde dispare.

foarte tare codarea pe care ai facut-o. Reapare iar kilometrajul cand modifici din maneta viteza?

Edited by B0yCk

Da, viteza apare de fiecare data cand este modificata, si dispare dupa cateva secunde. A mea a venit din fabrica cu optiunea asta activata, dar se poate coda foarte usor, cum ti-a spus si colegul mai sus.

Sa stapanesti sanatos masina!

Ce discuri ai ales? Nu ai schimbat si placutele?

Ba da. Se schimba toate odata. Nu exista sa pui discuri noi si placute vechi. Am luat discuri, placute si senzor TRW. Am impresia ca si sistemul de franare spate oem e facut de TRW daca ai pe spate discuri tari (de 296mm). Cel cu discuri ventilate (300mm) e facut de ATE.

Multumesc.

Vreau sa intreb daca e ceva de capul farurilor astea Aftermarket:

http://www.okazii.ro/tuning-auto/faruri/faruri-tuning-bmw-e90-e91-3er_2-ccfl-angel-eyes-negru-a119227743

http://www.okazii.ro/tuning-auto/faruri/faruri-cu-angel-eyes-si-lupa-pentru-bmw-e90-e91wt-a122152580

Caut OEM cu angeleyes dar eram curios despre ele

Edited by B0yCk

Nu face prostia sa treci de la faruri OEM la faruri aftermarket de genul celor din link. Sunt mai slabe din toate punctele de vedere gen calitatea constructiei, lumina furnizata etc...Mai tarziu vei vrea sa revii la cele OEM. Vorbesc din experienta proprie avand faruri aftermarket pe fostul E46.

Nu face prostia sa treci de la faruri OEM la faruri aftermarket de genul celor din link. Sunt mai slabe din toate punctele de vedere gen calitatea constructiei, lumina furnizata etc...Mai tarziu vei vrea sa revii la cele OEM. Vorbesc din experienta proprie avand faruri aftermarket pe fostul E46.

Ai citit cumva anuntul celui care le vinde? Pe mine m-a plesnit rasul :laugh: , pare ceva copiat direct din google translate:

"Oneblock de design., semnale integrate rândul sãu,

.2 Eyes CCFL Angel ĂŽn luminozitate ĂŽn timpul zilei

Cele mai noi "ochi" de neon faruri da masina ta un aspect unic Âşi extrem de individuale.

Prin tehnologia CCFL integrat cu un design compact, se realizeazĂŁ la un maxim de luminozitate. Prin aÂşa-numitul

Fluorescentã cu catod rece tehnologia luminii (CCFL), uºoarã pânã angel eyes 30x strãlucitoare decât ochii "normale" Ingerilor.

Inele CCFL sunt tuburi cu catod rece, ĂŽntre electrozi prin aplicarea unei tensiuni aprindĂŁ o descĂŁrcare de gestiune strĂŁlucire,

lor coloana extinse pozitiv depinde de umplere de gaz "alb rece" lumini.

Acest "alb rece" creºte vizibilitatea În trafic enorm. Deci, un grad foarte ridicat de siguranÞã este asiguratã.

Tehnologia avansatĂŁ de "ochi" de neon faruri va fi manopera de prima clasa

si vezi o potrivire perfecta.

"