Jump to content

E60-Cum Folosim Telefonul Masinii?

Calin SL

Recommended Posts

Eu am incercat cu un lg la gasit masina , le-am conectat intre ele , insa dupa etapa asta nu am stiut ce sa mai fac , am schimbat doar ordinea in lista din meniu,am trecut lg pe prima pozitie urmata de telefonul din cotiera , insa cand intru in telefon apare ca nu am sim introdus . Care sunt pasi pentru a vedea agenda si a putea sa sun ?

Si la mine e identic ... in cotiera am suportul de telefon dar nu stiu ce telefon imi trebuie ... peste mufa din cotiera unde pot baga telefonul am vazut ca e un plastic si nu stiu cum se scoate. Oricum folosesc telefonul prin bluetooth si am agenda pe ecran ... tot ce trebuie. O procedura ceva cum se demonteaza suportul de telefon de acolo ca sa am loc?

O procedura ceva cum se demonteaza suportul de telefon de acolo ca sa am loc?

trage de el ca trebuie sa iasa cumva. Sta prins acolo in niste clipsuri de plastic. nu tragi brusc de el. mai intai il misti prin toate directiile pana-i gasesti acele clipsuri si cand ti-ai dat seama cam cum trebuie sa iasa, fortezi ceva mai mult in directia de extragere

Nu trageti de el ca rupeti totul in cotiera !

Trebuie demontat spatele cotierei, apoi veti sti ce aveti de facut.

Balamaua de la suport are un surub lateral inspre sofer care e prins foarte bine. Trebuie un torx scurt de tot ca sa-l desfaceti. Iar accesul e INFERNAL de greu.

Mie cine imi raspunde ?

nu poti vedea agenda telefonica de pe toate modelele de telefon.incearca cu un nokia .la nokia pe aproape toate modelele se vede agenda.era pe undeva pe net o lista cu telefoanele compatibile in f-tie de nivelul de update de soft si part.number-ul modulului bluetooth.daca o gasesc voi pune link-ul.

am gasit link-ul. Foarte important insa este a se citi part.number-ul bluetooth-ului cu inpa sau dis deoarece daca s-a facut update de soft,part.number-ul(zb-ul) este diferit de part numberul citit direct de pe modul. Este important acest lucru deoarece daca sa facut update de soft pe modulul bluetooth nivelul de compatibilitate creste deci modulul respectiv va accepta mai multe telefoane care vor fi compatibile.

Deci in link-ul respectiv se face asa: se alege limba:romana,dupa care in fereastra urmatoare se introduc ultimele 7 cifre din seria de caroserie si foarte important se introduce numarul versiunii(adica numarul citit cu inpa sau dis pe modulul bluetooth),dupa care in fereasta urmatoare vor aparea toate telefoanele compatibile pt.versiunea respectiva. bafta. http://www.bmw.com/com/en/owners/navigation/bluetooth/compatibility_check_intro.html

Ar trebuie sa mearga daca masina a avut bluetooth din dotarile initiale.Primele versiuni de bluetooth 6946393,6948404 nu gasesc nici un telefon compatibil deoarece sunt foarte vechi. Dar dupa un update de soft pe modulul bluetooth prima cifra adica 6 se va transforma in 9. Iar cu 9 deja sunt modele mai noi care merg cu mai multe tipuri de telefoane. Edited by Severus

• 2 weeks later...