Jump to content

Dopuri pentru anularea clapetelor de pe galeria de admisie

Recommended Posts

Vand "swirl flaps blanking plates", adica binecunoscutele dopuri pentru anularea clapetelor de pe galeria de admisie a motoarelor Diesel de pe BMW.

Toate BMW-urile Diesel fabricate din 2001 pana in prezent pot fi afectate de defectarea sistemului de clapete montat pe galeria de admisie. Cand una din clapete cedeaza, resturi din aceasta clapeta cad in motor si fie blocheaza una din supape pe deschis, provocand deformari in capul pistonului, fie cad direct in cilindru provocand pagube extrem de costisitoare.

Solutia pentru eliminarea acestui risc este inlocuirea acestor clapete cu "swirl flaps blanking plates". Aceste piese sunt fabricate din aluminiu de inalta calitate iar garnitura de tip o-ring este rezistenta la ulei sau derivati petrolieri. Piesele se potrivesc perfect in locul mecanismului actual al clapetei si nu este nevoie de nici o alta modificare. Dupa anularea acestor clapete functionarea motorului ramane neschimbata sau cu diferente insesizabile. Marele castig al operatiunii este siguranta ca motorul nu mai este supus defectarii cauzate de aceste clapete cu viciu de fabricatie.

le-am cumparat pentru masina personala E46 320d FL de aici de pe forum de la un coleg care se ocupa cu asa ceva(m-au costat 140 lei) dar cand am demontat galeria de admisie am vazut ca aceste clapete nu existau asa ca nu mai am ce sa fac cu ele, sunt noi nemontate niciodata.

set de 4 bucati cu diametrul de 22mm pentru BMW-urile 120d 320d 520d fabricate intre 2001-2004

Pret 100 lei fix(transport cu posta inclus,m-au costat 140 lei, dar nu am la ce sa le folosesc), sunt noi nemontate, nefolosite, e varianta cea mai sigura si cea mai ieftina decat sa schimbati galeria de admisie sau sa va chinuiti sa rupeti clapetele alea si sa va ramana suportul lor care de asemenea se poate desprinde si pica in motor

Uitati aici si site-ul oficial al producatorului si poze cu daune create de ruperea acestor clapeti http://www.swirl-flaps.tk/

Contact 0755290150 sau pm

Edited by auras_Gl

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.