Jump to content

Vand Cd player Bmw Business CD

mjk

Recommended Posts

nici eu nu stiu sigur ca nu m-a interesat... tot ce stiu e ca toata lumea cauta cu butonul mode sau cu mp3... fara suparare din parcursul meu pe aici cred ca pretul e cam maricel... dar e produsul tau asa ca tu faci pretul... bafta la vanzare...

cred ca e legat de intrare aux

Edited by umbrella

nici eu nu stiu sigur ca nu m-a interesat... tot ce stiu e ca toata lumea cauta cu butonul mode sau cu mp3... fara suparare din parcursul meu pe aici cred ca pretul e cam maricel... dar e produsul tau asa ca tu faci pretul... bafta la vanzare...

cred ca e legat de intrare aux

paii e negociabil mai lasam la pret dar sa ma lamureasca si pe mine cineva ce inseamna chestia asta.ms salut stima

pai din poza, al tau are buton "Mode" - acel "m" din partea dreapta.

(butonul Mode permite controlul magaziilor de CD sau al magaziilor digitale - cele pe care se pot pune mp3 pe carduri, stick-uri de memorie)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.