Jump to content

OIL SERVICE 22900

Miguel

Recommended Posts

Da,este foarte bun uleiul pentru BMW.

187827[/snapback]

:blink: :) :) dar a si costat...si acum astia de al serviceul unde am facut revizia mi-au da 30000 km rulaj de facut cu uleiul asta bine pe la 25 mii tre schimbat..iar firma de garantie imi zice 10 mii km.... este pacat sa il schimb iara la 10 mii in fine....

Edited by Miguel

:blink:  :)  :) dar a si costat...si acum astia de al serviceul unde am facut revizia mi-au da 30000 km rulaj de facut cu uleiul asta bine pe la 25 mii tre schimbat..iar firma de garantie imi zice 10 mii km.... este pacat sa il schimb iara la 10 mii  in fine....

187843[/snapback]

30000 la roata (adica nu pe inspection), mi se pare cam mult si pentru SLX-ul. Oricum, are intervalul de schimb mai mare.

:blink:  :)  :) dar a si costat...si acum astia de al serviceul unde am facut revizia mi-au da 30000 km rulaj de facut cu uleiul asta bine pe la 25 mii tre schimbat..iar firma de garantie imi zice 10 mii km.... este pacat sa il schimb iara la 10 mii  in fine....

187843[/snapback]

Exista firme care garanteaza uleiul ? :)

PS era vorba de ulei.....chiar daca este chimbat  nou ....la 2 mii e km de la ultimul schimb asa trebuie sa fie .. negru...negru...????

181718[/snapback]

Da, dupa primele 10 minute de fucntionare dupa ce ai schimbat uleiu', devine negru, negru.

Asa-i la diesele, don't worry ! :blink:

nu am zis ca e o problema. dar uite iti dau un caz ipotetic. eu trebuie sa fac schimbul de ulei la 30 000 , asa arata pe computer. din grija excesiva , il fac la 15 000. in conditiile in care uleiul rezista 30 000 , se poate ivi posibilitatea ca uleiul sa ramana intact inca 15 000 desi l-am mai platit o data. dar totusi nu cred asa ceva. am mai auzit la VW dar aici nu cred.

nu am zis ca e o problema. dar uite iti dau un caz ipotetic. eu trebuie sa fac schimbul de ulei la 30 000 , asa arata pe computer. din grija excesiva , il fac la 15 000. in conditiile in care uleiul rezista 30 000 , se poate ivi posibilitatea ca uleiul sa ramana intact inca 15 000 desi l-am mai platit o data. dar totusi nu cred asa ceva. am mai auzit la VW dar aici nu cred.

189503[/snapback]

In primul rand nu o sa te tina uleiul 30kkm, de la 30kkm o sa inceapa sa scada in functie de regimul de mers.

In al doilea rand, nu ai cum sa stii daca ti l-au schimbat fizic, dar chiar sa faca golanii cu asa ceva...nu am mai auzit. Ai grija unde mergi, dar nu cred sa fie probleme cu asa ceva.

In primul rand nu o sa te tina uleiul 30kkm, de la 30kkm o sa inceapa sa scada in functie de regimul de mers.

In al doilea rand, nu ai cum sa stii daca ti l-au schimbat fizic, dar chiar sa faca golanii cu  asa ceva...nu am mai auzit. Ai grija unde mergi, dar nu cred sa fie probleme cu asa ceva.

189576[/snapback]

daca vrei sa fii sigur ca l-au schimbat...stai langa masina... si dute tu cu uleiul dat...un ulei bun care sa nu poata fi respins...

eu asa am facut am stat langa ei...

bine mai . :blink: da la AB nu te lasa sa stai inauntru ...si vreun geam magic pe care sa vad in service nu stiu .

189723[/snapback]

la AB " AUTOMOBILE BAVARIA" daca nu ma insel eu... nu esti la Latin Efe... bine insa pana la proba contrarie.....nu ma pronunt...

insista ca nu esti multumit si ca nu ai incredere si ..poate te lasa .. sau iti deschid un gem magic....