Jump to content

sfat achizitie e65 730d

jokero

Recommended Posts

Buna am niste nelamuriri in legatura cu un 730d din 2003 278000 de km originali. merita masina 7500e, masina are carnet intretinere la zi, multi spun ca sunt cele mai reusite dar si mai multi spun ca sunt foarte proaste si greu de intretinut, ce ma intereseaza km actuali sunt multi sau putini pt tipul asta de motor. mersi

Nu prea cred km aia. In rest cum ai zis tu. Parerile legate de fiabilitatea lor sunt impartite. Poate si chestia legata de nefiabilitate e strict legata de faptul ca unii nu verifica si isi iau toate cazanele. Personal daca ar fi sa-mi iau e65 as lua V8 benzina, mi se pare reusita combinatia.

Verifica si verifica. Fara test/service eu nu as face o investitie din asta. Masinile astea inghit bani oricum, daca iti mai iei si una birjarita e deja urata rau chestia. Ca un prim pas asa eu as verifica un pic masina dupa vin.

Daca ar fi sa comentez pretul nu as avea ce sincer. Niciun pret nu e batut in cuie, esti liber sa negociezi si doar sa fii bleg sa nu o faci.

Ti-am explicat in mare, nu are rost sa ne referim la suspensii, actuator cablu frana de mana etc. Fara service bun nu bati palma. Si du-te la unii competenti nu la niste agarici.

Buna am niste nelamuriri in legatura cu un 730d din 2003 278000 de km originali. merita masina 7500e, masina are carnet intretinere la zi, multi spun ca sunt cele mai reusite dar si mai multi spun ca sunt foarte proaste si greu de intretinut, ce ma intereseaza km actuali sunt multi sau putini pt tipul asta de motor. mersi

Cele fabricate dupa 2004 sun mai ok. 278000 km nu sunt multi pentru tipul acela de motor - daca a fost intretinuta corespunzator.

In general au probleme pe partea de electronica!

Cutia, dupa atatia km, daca nu a fost schimbat uleiul, poate sa iti faca ceva necazuri. Dar se poate repara si in Romania, cu garantie.

Deci masina e in franta si eu locuesc in franta. km sunt originali 100% aici nu umbla nimeni la km, si are carte service la bmw franta, nu mias lua o maina din asta de la samsarii din tara care au de 3-4 ori km decat in bord,

Se schimba putin situatia daca esti in Franta, ai sanse mai mari sa fie un e65 mai bun, dar oricum noi ce putem sa iti zicem este decat sa verifici masina foarte bine, cutia sa nu dea socuri deloc, sa ne spui ce ai facut.

Orice reparatie sare de 1000eur, asa ca tre sa te gandesti bine la asta. Totusi 278.000km sunt f multi si cand vei vrea sa o revinzi nu va mai valora nimic. Deja sunt multe piese care si-au cam trait viata... Turbo, pompa injectie, daca are dynamic drive = amortizoare f scumpe, module electronice..

Eu zic sa stai in banca ta si sa nu te arunci intr-o gaura neagra.

Mai ales daca esti in Franta:

-verifica daca are CT facuta de mai putin de 2-3 luni, sau solicita tu vanzatorului un CT nou si alege tu statia unde mergi la CT

-verifica actele si vezi ce s-a schimbat in decursul timpului la masina

-datorita faptului ca nu ai mai condus modelul, poate o sa iti fie greu sa depistezi defectele in mers....insa verifica tot ce poti tu: scurgeri vizibile sub capota, butoane.......inchidere usi si geamuri.....

Km si varsta masinii totusi o sa conduca mai devreme sau mai tarziu spre reparatii, care sunt costisitoare in Franta(cred ca asta e si motivul vanzarii)....asa ca ai grija.