Jump to content

Maria Cioncan a murit intr-un accident de masina

Romulus

Recommended Posts

http://www.hotnews.ro/articol_63848-Traged...t-de-masina.htm

Ce vroiam sa subliniez in acest caz... Din imaginile de la TV, nu parea un accident care sa aiba victime grave, darmite morti. Da, admit, impactul pentru Skoda aia (Fabia sau Octavia break - mai era o Octavia Sedan cu antrenorul ei) a fost groaznic, dar masina a rezistat foarte bine aparent, macar ce am reusit eu sa observ... Airbagurile sarite, centuri amandoi pasagerii... Si atunci cum sa moara?!?

Am cautat pe net si am gasit articolul de mai sus. Citez din el:

Politistii sustin ca atleta a murit din cauza ca a fost lovita de un bagaj greu aflat pe bancheta din spate a autorturismului. Lovitura i-a provocat sportivei un hematom si asfixie, avand in vedere ca airbagurile din fata au actionat la timp. Pasagerul din dreapta Mariei a fost ranit usor.

Pare-se ca ceea ce a cauzat moartea Mariei Cioncan, este chiar laptopul sportivei aflat pe polita de la luneta, caruia i s-a imprimat o viteza cosiderabila datorita frarii violente, lovindu-o pe aceasta(Maria Cioncan) in zona cerebelului :blink:

Dumnezeu s-o ierte!!!!

Dumnezeu sa o ierte...si sa invatam de aici sa nu tinem nimic pe polita din spate..nici trusa medicala, cum o tin unii, nici catzelusi adevarati sau din plastic...nimic..

Eu cand am avut impactul cu e28-ul am avut cateva foi puse pe polita aceea..si au ajuns la picioarele pasagerului din fata dreapta...cum? prin levitatia imprimata de deceleratia brutala de la 70km/h la zero :blink:

RIP. Si exact cum s-a mai spus, sa ne fie invatatura de minte ca in spate sub luneta sau asa in general, in masina in habitaclu, nu se tine nici un bagaj, de nici un fel. Toate merg in portbagaj. Nu mai zic nimic de stingatorul ala de incendiu care ni se tot cere de catre politie.

la o franare brusca cu un e30 a zburat capacul unei boxe cu diametrul de peste 30 cm de pe polita din spate, printre mine si cel din dreapta si s-a oprit in parbriz. noroc ca era un tun de bas pozitionat central, altfel cred ca ma cam durea capul'... avea cam jumatate de kg.

Am vazut un episod din "Mith Busters" care se axa tocmai pe problema asta. Cica unu ar fi murit secerat de niste servetele lasate sub luneta. Evident ca mitul nu a fost confirmat, dar era acolo un exemplu clar: Daca lasi un obiect de 2-3 kg sub luneta, in cazul unui accident frontal, ciocnirea cu airbagurile s-ar putea sa nu fie cea mai mare problema a ta.

• 3 weeks later...