Jump to content

Vand BMW 520d din 2001 sau schimb cu e46 cutie automata

AdrianoPsc

Recommended Posts

Vand al meu e39 520d fabricatie 2001 sau schimb doar cu e46(316i,318i,320i)cutie automata.Mentionez ca masina se afla intr-o stare exceptionala de functionare,fara defecte estetice,aceasta masina s-a intretinut corespunzator(sunt fan BMW si asta cred ca spune tot :rolleyes: ),cosumabile de caliate schimbate la timp,nu are erori in bord sau alte probleme ascunse,sunt proprietar in acte,ofer certificat fiscal fara probleme!!!Motivul vanzarii este ca simt nevoia unui benzinar si daca e si automat e si mai bine,conduc mai sportiv iar sincer sa fiu dieselul de 2000cmc pe o caroserie grea de e39 nu prea ma multumeste si ca sa o suprasolicit iar nu ma lasa sufletul pt ca tin la ea :rolleyes: .....este perfecta pentru cine isi doreste un consum mic si un stil de condus mai soft sa zicem..

Cateva detalii:

-178600 km reali(masina a rulat si ruleaza foarte putini km anual)

-136 Cp

-consum extra urban:6,3-6,8L%

-consum inter urban:7,8-8,1L%

-inchidere centralizata

-4 geamuri electrice

-ASC(controlul tractiunii)

-PDC fata+spate(senzori de parcare)

-sistem blocaj portiere la 20km/h

-incalzire in scaune fata

-magazie CD-uri

-modul pt navigatie(necesita monitor pt functionare)

-6 airbag

-trapa electrica

-dublu climatronic automat

-oglinzi electrice incalzite

-faruri angel yes si xenon

-proiectoare ceata

-jante OEM Bmw 17" cu cauciucuri de iarna DUNLOP WINTER SPORT in stare foarte buna si inca un set de cauciucuri vara marca BRIDGESTONE POTENZA 17" tot in stare foarte buna!

-tapiseria este excelenta,fara rupturi,arsuri de tigara,etc.

-ITP-ul este facut de 6 luni

Cam astea sunt dotarile pe care le are(posibil sa mai fi omis cate ceva)dar revin cu completari.Totul este functionabil!

Ce am schimbat la masina in ultimul timp:

-brat inferior stanga

-bieleta spate dreapta

-amortizoare fata marca Boge(Sachs)+flanse+protectie praf

-filtru polen cu particole de carbon marca MAN

-filtru aer marca MAN

-filtru epurator

-termostat principal

-ulei OEM BMW 5W30 Long Life

-antigel marca HEPU albastru

-reglat directie

Am toate facturile cu pret piese si manopera de la service-ul autorizat unde am efectual toate aceste schimburi!

Repet,masina se afla intr-o stare exceptionala,ingrijita corespunzator din toate punctele de vedere,nu s-a fumat in masina!

Daca sunteti interesat de un e39 diesel bun si de care vreti sa fiti multumit fara sa mai fie nevoie de investitii financiare acesta este alegerea cea buna!!!!

PRET:6100 euro usor negociabil

VARIANTE doar cu e46 benzina,cutie automata si care sa fie in stare optima de functionare,intretiunute corespunzator,inmatriculate RO,an fabr.2000+ Nu reusesc sa incarc foto cu masina,gasiti anuntul si pe 4tuning.ro,multumesc pt intelegere!

Edited by AdrianoPsc

Vand al meu e39 520d fabricatie 2001 sau schimb doar cu e46(316i,318i,320i)cutie automata.Mentionez ca masina se afla intr-o stare exceptionala de functionare,fara defecte estetice,aceasta masina s-a intretinut corespunzator(sunt fan BMW si asta cred ca spune tot :rolleyes: ),cosumabile de caliate schimbate la timp,nu are erori in bord sau alte probleme ascunse,sunt proprietar in acte,ofer certificat fiscal fara probleme!!!Motivul vanzarii este ca simt nevoia unui benzinar si daca e si automat e si mai bine,conduc mai sportiv iar sincer sa fiu dieselul de 2000cmc pe o caroserie grea de e39 nu prea ma multumeste si ca sa o suprasolicit iar nu ma lasa sufletul pt ca tin la ea :rolleyes: .....este perfecta pentru cine isi doreste un consum mic si un stil de condus mai soft sa zicem..

Cateva detalii:

-178600 km reali(masina a rulat si ruleaza foarte putini km anual)

-136 Cp

-consum extra urban:6,3-6,8L%

-consum inter urban:7,8-8,1L%

-inchidere centralizata

-4 geamuri electrice

-ASC(controlul tractiunii)

-PDC fata+spate(senzori de parcare)

-sistem blocaj portiere la 20km/h

-incalzire in scaune fata

-magazie CD-uri

-modul pt navigatie(necesita monitor pt functionare)

-6 airbag

-trapa electrica

-dublu climatronic automat

-oglinzi electrice incalzite

-faruri angel yes si xenon

-proiectoare ceata

-jante OEM Bmw 17" cu cauciucuri de iarna DUNLOP WINTER SPORT in stare foarte buna si inca un set de cauciucuri vara marca BRIDGESTONE POTENZA 17" tot in stare foarte buna!

-tapiseria este excelenta,fara rupturi,arsuri de tigara,etc.

-ITP-ul este facut de 6 luni

Cam astea sunt dotarile pe care le are(posibil sa mai fi omis cate ceva)dar revin cu completari.Totul este functionabil!

Ce am schimbat la masina in ultimul timp:

-brat inferior stanga

-bieleta spate dreapta

-amortizoare fata marca Boge(Sachs)+flanse+protectie praf

-filtru polen cu particole de carbon marca MAN

-filtru aer marca MAN

-filtru epurator

-termostat principal

-ulei OEM BMW 5W30 Long Life

-antigel marca HEPU albastru

-reglat directie

Am toate facturile cu pret piese si manopera de la service-ul autorizat unde am efectual toate aceste schimburi!

Repet,masina se afla intr-o stare exceptionala,ingrijita corespunzator din toate punctele de vedere,nu s-a fumat in masina!

Daca sunteti interesat de un e39 diesel bun si de care vreti sa fiti multumit fara sa mai fie nevoie de investitii financiare acesta este alegerea cea buna!!!!

PRET:6100 euro usor negociabil

VARIANTE doar cu e46 benzina,cutie automata si care sa fie in stare optima de functionare,intretiunute corespunzator,inmatriculate RO,an fabr.2000+ Nu reusesc sa incarc foto cu masina,gasiti anuntul si pe 4tuning.ro,multumesc pt intelegere!

post-57010-0-39088100-1357925141_thumb.jpg

post-57010-0-48918700-1357925376_thumb.jpg

Edited by AdrianoPsc